|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroške prehodne jakne
28.8.2010 19:37:54   
Katy78
Sem danes malo po trgovinah firbcala, BC, Pikapolonica, C&A, H&M pa še ene 3 druge trgovine, pa nikjer nič, razen ala anorak, šuškasto. Imajo pa že debele bunde in kombinezone. user posted image  Jih je katera kje videla?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroške prehodne jakne
28.8.2010 20:46:36   
jakaracman
Okaidi, beneton, s Oliver

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:53:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2010 22:09:59   
Biba Buba
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz sem lani v takem času najdla luštno jaknico v Championu (samo je bila pa okoli 30€) - ala anorak, podložen s čisto tankim flisom. Nam super služi že od lanske jeseni, pa letos pomladi, pa še letos jeseni nam bom. Je tak kroj, da so rokavi dokaj dolgi, tako da jakna kar raste z nami 
Kje pa je se kasna trgovina razen v Kosezah, ker tam je pa tako mala izbira. Decembra sem kupila trenerko za malega pa mu je se kar prav...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2010 23:51:22   
ZmajTolovaj

Hala A v BTC in še tu KLIK

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 28.8.2010 23:52:15 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2010 7:46:18   
anita4
Tudi mi  smo iskala, jakno za jesensji čas , a na žalost so imeli v H&M na razpolago samo tri, a na žalost ravno naše številke ne, ko pa smo povpravšali za več nam je pa trgovka odgovorila da so dobili samo te tri.
Mislimuser posted image , noro...., res pa da je mogoč mal prehitro user posted image

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2010 8:02:32   
mateyka
kakšne jakne imate to v mislih? bi lahko katera kako slikco pripopala, da vidim koliko je debela (ali tanka)? user posted image

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2010 23:36:46   
Biba Buba
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Hala A v BTC in še tu KLIK
Hvala! user posted image

< Sporočilo je popravil Biba Buba -- 29.8.2010 23:37:18 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2010 11:54:59   
Metuljček Cekinček
Mi gremo naslednji vikend v lov na jakne iz softshella. Sin jo je imel že lansko leto, vendar jo je prerastel.

Spomladi sem jih videla v Intersportu. Takrat so imeli krasno izbiro barv in številk. Cene se mi zdi, da so se gibale okrog 30 € (za otroške številke).

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2010 13:59:47   
petrolejka
Mi smo v soboto našemu kupili eno jaknico s podloženim tankim flisom v Okaido trgovini (28eur), softshell pa v sOliverju (53 eur). Je še premajhen za jaknice iz Hervisa in Intersporta. Skoda, ker imajo res lepe softshelle in anorake. Pa drugo leto... 

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2010 14:09:12   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: petrolejka

Mi smo v soboto našemu kupili eno jaknico s podloženim tankim flisom v Okaido trgovini (28eur), softshell pa v sOliverju (53 eur). Je še premajhen za jaknice iz Hervisa in Intersporta. Skoda, ker imajo res lepe softshelle in anorake. Pa drugo leto... 

Kje pa si to bila v Okaidiju in sOliverju? Jaz sem danes v mercatorju v šiški gledala v Okaidiju pa ni bilo nič pametnega... user posted image

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.8.2010 14:15:28   
petrolejka
V City parku v Okaidiju - za 3 leta starega. Softshell pa na Rudniku v sOliverju. So ga imeli tudi v City parku, samo ne turkizne barve (št.92), pa model je bil drugačen (siva barva). Je pa res, da je bera bolj slaba... Samo da konec avgusta prevladujejo bunde... Bravo!

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2010 14:19:31   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: petrolejka

V City parku v Okaidiju - za 3 leta starega. Softshell pa na Rudniku v sOliverju. So ga imeli tudi v City parku, samo ne turkizne barve (št.92), pa model je bil drugačen (siva barva). Je pa res, da je bera bolj slaba... Samo da konec avgusta prevladujejo bunde... Bravo!

Super, hvala za info, bom šla še na Rudnik pofirbcat. Rabim pa za skoraj 2-letnika. Okaidi ima pa drugače bolj majhne cifre, če se dobro spomnim?

Ja, konec avgusta bunde in kombinezoni... user posted image

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 21:29:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2010 13:11:39   
Katy78
Hvala vsem za info.

Na Rudniku jakne nisem dobila, sem mu pa v s.Oliverju kupila en lušten flis. Včeraj pa sem pri nas v KR našla še luštno prehodno jakno, ampak mi pa nekaj ni jasno: v soboto jih še niso imeli, včeraj, se pravi v torek, pa so jih imeli, ampak samo še št. 92, 104 in 110. Ne vem, ali so vse ostale v 2 dneh pokupili, ali pa trgovci naročijo samo par številk? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?