|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroške žabe-kje?
3.1.2007 15:24:58   
mateja 26
Oj!

Mene pa zanima,kje v lj. in okolici bi dobila otr.žabe?Elastične,prožne ,da ne zategujejo in da ne grejo po 1 pranju skupaj?

hvala lepa

matela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroške žabe-kje?
3.1.2007 15:32:05   
Mina1
HM vem, da ima fajn žabice, od polzele mi niso všeč, gredo skupaj in zategujejo.

Za večje otročke pa ima HM tudi tiste žabice, ki so kot tenko smučarsko perilo, če me razumeš, brez podplata.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2007 15:44:40   
Anonimen
Pikapolonica, Hofer jih ima (ne bi vedla kake kvalitete), Polzela ma ful drage, Calzedonia ima zabice ..

LP

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2007 17:15:52   
Aja32
Calzedonia - meni so super... Sicer imajo za fantke bolj malo izbire, za punčke pa kar precej.... LP A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2007 17:27:54   
muki1
V Pikapolonici tudi kvalitetne dobiš, samo ne vem čigave...čisto možno da so od Polzele. H&M pa ima orjaške številke. Od  0-6 so gromozanske, če jih oblečeš new bornu, vse visi z njega.
Za večje imaš pa tudi lepe vzorčkaste, ki pa sploh niso poceni.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2007 18:25:30   
max23
v Fabianiju imajo zelo kvalitetne od Cronerta, vendar so malo višji cen. razred. Jaz sem z njimi ful zadovoljna.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2007 19:54:55   
tanaj
sem probala že precej znamk žab- še vedno prisegam na žabe iz H&M-a. Prožne, kvalitetne, solidna cena, lepi vzorci- tudi za fantke.

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2007 20:15:59   
facka
Hofer ima dobre, so zlo elastične, pa še drage niso ble, mislim, da nekje cca 800 sit.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 20:24:14   
polona2
Jaz prisegam na H&M, v Adessi imaš poceni in luštne žabice, samo kvaliteta je res za 2-3 mesece. Pa te iz Zare hvalijo, so menda elastične in kvalitetne.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2007 20:29:34   
kofetek2010
H&M, Okaidi, Zara

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2007 22:29:13   
Anonimen
Popravek - calzedonia nima nic kaj elasticnih (vsaj tele, ki jih imam danes oblece niso nic elasticne - 11-13 let sicer). S H&Mom sem pa zelo zadovoljna .. stanejo 1414 sit navadne, enobarvne (so sicer na oddelku za punce, ampak crne, rjave, rdece, bez, zelene itd lahko obleces tudi fantku), 3 za 2, so pa full lepe, elasticne .. in trpezne.
Drugace so pa od Polzele v sparu po 1190 sit, samo meni niso lepe .. puste, temne barve user posted image

LP

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2007 23:33:30   
Lejči
jaz sem jih kupila tudi v Leclercu, pa sem zadovoljna user posted image drugače pa so, kot so že druge napisale fajn tudi žabice iz okaidija, h&m in calzedonie. vse sušim tudi v sušilcu, pa se dobro obnese.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2007 8:12:02   
Anonimen
Tudi v Tušu imajo lepe in kvalitetne žabice.
Hoferjeve so prav tako super.
(Večino pa smo kupili v Avstriji v Adlerju po zelo ugodni ceni)

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2007 17:24:14   
tina104
Meni od Polzele nič niso kaj šle skupaj, so ful v redu in lepe črtaste. So pa v Mercatorju bile 1070 sit, enake sem kasneje gledala v DM in so bile čez 2000 sit.

Zdaj sem videla, da imajo v Mani neko akcijo žabic za malo manj kot 400 sit. Ne vem pa, kako se obnesejo.

Se opravičujem za uporabo sit, ampak kupila sem jih že nekje novembra, pa takrat še nisem evrov gledala.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......