Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:21:26
|
|
|
|
babylove
|
Naš je imel policijski motor na baterije. Zelo mu je bil v veselje. Nam je pa paral ušesa, ker je to kar hrupna stvar. Poleg tega razen zadovoljstva otroku ne doprinese ničesar, po moje je bolj koristno in otroku prijazno kakšno vozilo na pedala, da sodeluje in poganja, ne pa da samo na gumbe pritiska.
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:26:40
|
|
|
|
yaris
|
Naš ma tudi motorček na baterije in mi je žal ker smo ga kupili. Ker od kar ga ima, se sploh več noče vozit z kolesom in traktorjem.
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:29:42
|
|
|
|
Marelica
|
Našima je obema nezanimiv motor na baterije. Lahko na prste obeh rok preštejem, koliko sta se sploh vozila. Ga bodo zgleda obiski drugih otrok prej zdelali, ker njim je pa vsem zanimivo. Še sama sreča, da sta ga dobila od babi in dedija, meni bi bilo škoda vsakega centa za nakup. Pa še vedno se tolažim, da ju bo enkrat prijelo in se bosta malo več vozila.
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
meni osebno je to bedarija. totalna bedarija. res glupo mi je videt, ko gre po pločniku starš, zraven se pa enem takem sranju pelje mulc pa po možnosti še kak bolj zavaljen... kaj vse si še naumo zmislili
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:35:28
|
|
|
|
srček2007
|
Ja to da je bolj koristno vozilo na pedala se definitivno strinjam, zanima me zgolj varnost in koliko velikega ste nabavile za začetek. Lp
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:43:15
|
|
|
|
Raho
|
Mi imamo traktor na akumulator - in je po domačem terenu ful v uporabi. Z njim se vozi pokšena trava, nacepana drva... Ma ni, da ni. In na tak način lahko našega mulčka fajn vključimo v vsakodnevna opravila. Mi pripravimo, on naloži, odpelje in pospravi. Vem,da je otroškod elo prepovedano, pa vseeno...
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:53:50
|
|
|
|
rija
|
mi pa imamo motor na baterije in je ena najbolj brezveznih stvari pri hiši. mulči se je niti ne dotakne. je zaljubljen v navadno kolo.
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 22:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Radi bi mu ga kupili pa me zanima kakšne izkušnje s temi vozili imajo drugi. Peljemo jo na tiste steze za otrosko dirkanje. Po dveh zetonih ima dost .
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:02:19
|
|
|
|
melanija
|
Moja ima motor na baterije, pri nas zelo dober nakup, se zelo zamoti z njim. Zelo rada rola in vozi kolo, tako da je vsakega malo. Zanimivo pa je da druga hči ne pogleda ne motorja, ne rolarjev ne kolesa - je pešakinja.
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:03:29
|
|
|
|
Raho
|
Drugače pa - vsaka igrača, še tako didaktična, je brezvezna, če otrok v njej ne vidi ali ne najde smisla.
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:04:19
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Drugače pa - vsaka igrača, še tako didaktična, je brezvezna, če otrok v njej ne vidi ali ne najde smisla. po moje je še največ didaktike v kuhinjskih elementih
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Drugače pa - vsaka igrača, še tako didaktična, je brezvezna, če otrok v njej ne vidi ali ne najde smisla. važn da ga starš
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Drugače pa - vsaka igrača, še tako didaktična, je brezvezna, če otrok v njej ne vidi ali ne najde smisla. važn da ga starš Kje jih pobiras danes? A mas novo baterijo ?
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:06:23
|
|
|
|
rija
|
ja, a nisi brala: nove duracelke končno premagale energizer ulla testira....
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:06:26
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Drugače pa - vsaka igrača, še tako didaktična, je brezvezna, če otrok v njej ne vidi ali ne najde smisla. važn da ga starš Kje jih pobiras danes? A mas novo baterijo ? Je duracelke dobila
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:07:02
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, a nisi brala: nove duracelke končno premagale energizer ulla testira.... Ti mi pa nehaj brat misli . Čarovnica
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, a nisi brala: nove duracelke končno premagale energizer ulla testira.... Mi ne potegne, mam neke navadne rumene pa se te samo za uro rabim...mi gre bol pocas
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ma drek, pa duracelke, to morš posebne tečaje obiskovat + bit naravno na/ob/u/darjen
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:10:25
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, a nisi brala: nove duracelke končno premagale energizer ulla testira.... Ti mi pa nehaj brat misli . Čarovnica
|
|
RE: otroška vozila na baterije 6.7.2009 23:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ma drek, pa duracelke, to morš posebne tečaje obiskovat + bit naravno na/ob/u/darjen Men se zdi, da je mal kisa primesanega. Male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov.
|
|
|
|
RE: otroška vozila na baterije 7.7.2009 8:58:22
|
|
|
|
ksenija12
|
našemu starejšemu je oči kupil motor na baterije, ampak se je dvakrat vsedel gor in potem ga je raje potiskal kot da bi se peljal..smo ga prodali in kupili poganjalca..
|
|
RE: otroška vozila na baterije 7.7.2009 9:35:40
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček2007 Pozdravljeni Zanima me če ima kdo izkušnje z motorčki zo. avtički na baterije. Namreč naš 21 mesečni otroček je nor na take stvari. Radi bi mu ga kupili pa me zanima kakšne izkušnje s temi vozili imajo drugi. Lp S2007 Moj je tud nor na te stvari in vedno ko gremo v kakšno otroško trgovino hoče, da mu kakšnega kupim. Ampak jaz sem bolj za to, da miga, tako da raje vložim denar v kolo, like-a-bike, žoge,..., loparje, drage družabne igre,..... Pa še spomnim se pri nečaku, ki je imel džipa od Peg Perega, kakšna žalost je bila, ko je bil akumulator kr naprej prazen in se je moral filat, pa kako hitro potem taka zadeva crkne, ker se tolikokrat fila. samo moje skromno mnenje
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Izbira bolnišniceJanjikaaaaV kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?Ljubljana (
28%)
Maribor (
12%)
Slovenj Gradec (
9%)
Drugod po Sloveniji (
47%)
Avstrija (
2%)
Druge države (
2%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!