Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška soba zajeta v eni postelji - POMOČ 14.3.2007 22:22:02
|
|
|
|
facka
|
pojdi s fotko h kakemu mizarju pa naj ti pove okviren stroše, če ti naredi kaj podobnega
|
|
RE: otroška soba zajeta v eni postelji - POMOČ 14.3.2007 22:30:49
|
|
|
|
NAVT
|
Mi ravno sedaj iščemo posteljo za našega dveletnika, in sicer tako, ki bi bila malo višja, da bo spodaj plac za igranje in da bi imela namesto lestve predale-stopnice. Nekaj takih primerov kot jih iščeš ti sem zasledila, ker pa niso v našem interesnem krogu, ti ne bi znala povedati čigavi so modeli. Bili smo v Lesnini in v Rutarju (oboje LJ). Vprašanje če bo pri mizarju cenejše, kot bi bila neka serijska ponudba.
|
|
|
|
RE: otroška soba zajeta v eni postelji - POMOČ 14.3.2007 22:37:01
|
|
|
|
cmokec
|
Hajdeja, saj postelja je super, samo nam manjkajo še predali ali pa omara. Pa miza manjka, ker je drugam ne moremo postaviti. Ja, k mizarju mam namen it vprašat, sam mogoče obstaja še kaka varianta, ki je jaz ne vem, ve pa.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2007 23:09:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: otroška soba zajeta v eni postelji - POMOČ 15.3.2007 8:24:57
|
|
|
|
timoteja
|
Hojla.Točno to, kar ti želiš, smo mi kupili od proizvajalca Garant Polzela. Postelja je dvignjena, obdana z dokaj visoko ograjico, da je otrok zavarovan pred padcem, spodaj je omarica s policami ter izvlečna miza. Super zadeva za zelo ugodno ceno, cca. 300 EUR, osnova lesa je bukev, ličnice predalov se kombinirajo z različnimi barvami. Priporočam, stvar se da videtu tudi na netu. LP.
|
|
|
|
RE: otroška soba zajeta v eni postelji - POMOČ 15.3.2007 21:42:11
|
|
|
|
Erdbeere
|
mogoče tukaj dobiš kako idejo, samo cene so pa bolj vsaj po mojih izkušnjah...lahko se p akaj pozanimam, če ne boš nič mimo salona hodila (Mengeš) http://www.izi-mobili.si/ponudba.html
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?