|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška polo majčka
28.1.2009 22:14:19   
LUNA06
Prelistala sem že vse Burde, ki jih mam, in ododbra prečekirala njihovo stran, pa nisem našla niti ene otroške polo majčke z ovratnikom in na gumbke.
Ima morda katera kaj podobnega doma?Bi bila zelo vesela, ker so mi take majčke zelo všeč, so pa kar drage za kupit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška polo majčka
28.1.2009 22:25:30   
kjava
Men so tud všeč, ampak žal mojmu sinu niso, tko da se mu kar nekaj lepih valja po omari in se vsakič skregava, ko mu jo oblečem.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2009 22:31:34   
LUNA06
Ja verjamem, da se lahko tud to zgodi, ampak naš je še majhen in zaenkrat ne komplicira pri oblačenju.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2009 22:58:21   
kjava
Kok je star? Ker pri nas se že mala , ki še dve leti nima, nekaj punta, samo njo se da malo okrog prinest, pri sinu pa zlepa nič ne dosežem.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2009 8:43:33   
LUNA06
Ja punčke so itak bolj zahtevne, vsaj kar se tega tiče.
Naš je tudi dve leti.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2009 15:54:38   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Men so tud všeč, ampak žal mojmu sinu niso, tko da se mu kar nekaj lepih valja po omari in se vsakič skregava, ko mu jo oblečem.

--------------------
Moj je isti user posted image ! Pa kaj je tem mulcem user posted image ?

Drugače pa dobiš takšne majčke v H&M ali Zari kar poceni, se mi zdi.
Nimam pa, žal, kroja.

ROŽICA

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2009 20:11:41   
ANJA5
Ojla,

Jaz sinu (3leta) že od nekdaj kupujem Polo majčke od Polo Ralph Laurena. ful kvalitetne, lepe barve, za vse priložnosti itd. Pa še ful se mu zdi, ker ima tistega ˝viteza˝na konju gor - tko da nič ne teži ko mu jo oblečem. Cenovno tudi niso (zelo) drage...pa tudi pri nas (v Lj.) se jih že dobi.
LP

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?