pikalonca
|
Branka ne boš verjela, ampak nekaj podobnega sem tudi jaz že doživela. Res pa da ni bil voziček, ampak otroška gugalnica. Mi je takrat še nismo rabili in sem jo dala sestrični, ki jo je bila zelo vesela, saj je bila na izgled kot nova. Res ne razumem kaj je tako težko dati nekam oglas, da nekaj podariš oz. včasih še to ni treba, saj lahko pride komu iz tvoje okolice že prav. Mi je pa tudi kolega govoril, ko je delal na deponiji, kaj so vse ljudje vozili na smetišče- od stolčkov za hranjenje, hojic, še delujočih radijev,stolpov,... ni da ni. Jaz če kaj ne rabim več, pač podarim naprej, saj se vedno kmalu kdo najde, ki to rabi. Mogoče ima še veliko ljudi v glavi kompleks, da fehtajo in jim je nerodno. Priznam, da sem se s tem kompleksom tudi sama dolgo časa borila, ampak sedaj vzamem kar mi ponudijo in poprosim, če kaj rabim. Ko smo že pri prošnji bom pa kar tukaj vprašala, če ima katera otroško (mladinsko) sobo, ki je ne rabi več, bi je bili mi zelo veseli. Vsem pa resen nasvet, da dvakrat premislite preden kakšno stvar zabrišete v smeti...