Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 10:20:55
|
|
|
|
enea
|
jaz sem imela lani od DM-a F30, in sem bila več kot zadovoljna
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 10:33:55
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
lani sem imela od lidla ali hoferja( tista ki je bila boljša na testih), je bila super, ampak je puščala rumene sledi na kopalah, tako da sem jaz imela uničene kopalke, drugeče pa super krema, nihče ni dobil nobene alergije. letos sem pa kupila mustelo, fajna krema, zaenkarat še vsem ustreza- mi se vsi mažemo z otroško kremo. vip testov letos še mislim da ni, vsaj v zadnji št jih ziher ni bilo...
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 10:47:19
|
|
|
|
Hope2
|
Sprva sem kupovala dr haushka- fenomenalna in mi je zelo žal, da je več ni. Imeli smo tudi od laverde eko varianto- katastrofa. Lani pa sem kupila kar DM in smo bili zelo zadovoljni. Letos sem v tujini nabavla 2 naravni in sta mi tudi všeč, rabimo bolj za obraz in noge, drugače pa je v UV majčki. Brez tega pri nas ne gre Poleti, ko bomo v slo oz na hr, pa bom kombinirala mal DM-ovo in še tele naravne. Nosi pa zelo rad uv majčke, tak da bo sigurno hotel še to met oblečeno. Vedno pa kupim kremo z 20, največ 30 faktorjem, čez ne grem. Kar je več, je že preveč kemije, raje večkrat namažemo , pa itak smo povečini v senci, se ne pržimo. Če gledam po koži, smo celo leto na soncu in je mali še vedno bel
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 12:15:17
|
|
|
|
Najaa
|
Lani od Lidla faktor 30, letos od Lidla faktor 20. Sem zadovoljna z njihovimi kremami, pa tudi na testih se najboljše odrežejo.
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 12:32:57
|
|
|
|
pikatara
|
prvo leto sem imela hausckovo - bila je fenomenlana, vendar se je ne da več dobit. potem mustello, od lani pa justovo faktor 6. Všeč mi je ker ful dolgo drži, čisto lahko se razmaže in ne pušča madežev. Sinko je čisto bele polti, pa ga redko mažem in ni čisto nič rdeč.
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 20:28:52
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea jaz sem imela lani od DM-a F30, in sem bila več kot zadovoljna enako. za začetek sezone pa 50ko
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 21:01:20
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: cimi kaj pa pravijo testi letos? Izgubila sem link do int. strani, kjer piše, da so najnovejše (še nedokončane in potrjene) raziskave pokazale, da je neka snov, ki je v teh kremah, karcinogena. Nasploh, če je izpostavljena soncu Na koncu članka so napisali, da je do zdaj pač še vedno bolje mazati, kot pa nič. Ampak neizpostavljanje soncu je pa najbolje. Ne me kaj več vprašat, ker meni tudi ni nič jasno... da bi naj krema, ki te ščiti pred rakom, bila vzrok za raka. Ker se namažemo in gremo na sonce, a na soncu pa ta snov naj ne bi bila... Nič jasno...
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 15.5.2012 21:06:55
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lani od Lidla faktor 30, letos od Lidla faktor 20. Sem zadovoljna z njihovimi kremami, pa tudi na testih se najboljše odrežejo. Katera krema je to? A je dovolj jasno napisano, da je od Lidla? Ne morem je zgrešit v Lidlu?
|
|
|
|
RE: otroška krema za sončenje 16.5.2012 13:10:39
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lani od Lidla faktor 30, letos od Lidla faktor 20. Sem zadovoljna z njihovimi kremami, pa tudi na testih se najboljše odrežejo. Katera krema je to? A je dovolj jasno napisano, da je od Lidla? Ne morem je zgrešit v Lidlu? Tudi mi uporabljamo Lidlovo in je zakon. CIEN se imenuje, ne moreš falit.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?