|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška bolnica v Mb - groooozzzza
9.2.2005 17:11:57   
mika
Moja boga Lucija je staknila bronhitis in sva morale v bolnico. Oddahnila sem si, ker sem lahko zaradi dojenja bila z njo 24 ur.
Ampak.... tri medicinske sestre...groooza!!!!!! v sosednji sobi je bil deček zaradi vročibskih krčev. S starši so prišli smučat iz Madžarske in jim te opice niso verjele, da se revček slabo počuti. ko je oče prosil, če lahko pokliče zdravnika, ker deček ni stabilen, je ena rekla, da kaj mu ona more, naj pač mali leži in ga naj ne sili sedet. Ko je padel v nezavest je prišel zdravnik in komentar sester je bil, da ga starša v spanju silita naj stoji in ko fantek ne more, pravita da je padel v nezavest.
A si predstavljate, da ne veste kaj je z vašim otrokom, pa od debilnih sester dobivate takšne komentarje.
Ja, pa še to je rekla ena, da jim je sigurno zmanjkalo denarja za prenočišče in da sta si pač zmislila da je mali bolan, tako da lahko imata prenočišče v bolnici.
:hudicek::hudicek::hudicek:
mislim, da te družine v življenju ne bo več k nam.

Ne razumem kako so lahko eni ljudje takšni, ko pa se je staršema videl obup na obrazu. Potem je prišel rešilec z zdravnikom iz budimpešte in ko sta jih zagledala sta kar oživela. meni je šlo kar na jok.

Jaz sem pa se en cel popoldan jokala, ko mi je sestra rekla da ima Lucija premalo kisika in ji je dala kisikovo masko. jaz vam ne morem mopisat kako grozno je to zgledalo. Pred tem je bila vizita in zdravnik ni nič rekel da bi splo bilo kaj narobe. Ni se ji dalo malo potrudit, ker je Lucija migala z rokico in ji ni mogla zmerit, pol je pa kar določila da je kisika premalo. Potem, pa je prišla nočna sestra in ji je zmerila tako kot se spodobi in ji je masko vzela dol.
Ena sestra pa je rekla da je boga revica (Lucija) huuuudo bolana in da bo morala na slikanje pljuč. Pa zdravnik pri viziti tudi ni nič rekel.
Skratka upam, da nam nikoli več ne bo treba v bolnico.
Polek tega, da sem bila fuul prestrašena, da ne bi bilo res kaj hudo s :duda: narobe naletim na :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

Mika
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 17:16:39   
tina.nika
:hudicek: pa kaj je z ljudmi? A sami nimajo svojih otrok?
Tudi jaz upam, da bo z Lucijo vse ok in da vama ne bo treba nikoli več v bolnico.
ena :rozica: za tebe in tvojo Lucijo,
Tina

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 17:22:24   
*HONEY*
Vem kako so grozne te sestre:hudicek:
Kot da ne bi imele svojih otrok:zmeden: in verjetno niso kaj preveč vzgojeni(ker vzgleda ravno nimajo lepega) ali pa si v službi dajo duška nad tujimi otroci:zmeden:(doma pa imajo, kao, vse porihtano)

Samo da sta zdaj doma in da nobenemu ne bo treba v bolnico:muca:
LP

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 17:24:28   
mika
Hvala Tina

To niso bile sestre ampak mesarji. Nosek so ji čistile s cevko tako, da sem jo komaj umirila. revica je vreščala, da je zdaj hripava.
samo dve sestri sta bili res super. Prijazni in nežni.
ostale pa kot da opravljajo to delo za kazen in ne zato ker so se same tako odločile. sploh pa delajo z dojenčki in bi morale bit vse prijazne.

ja, ko smo pa šli domov, pa so se od prijaznosti skoraj raztopile.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 17:31:39   
frutka_
Mika grozno! Moja mamica je bila že pred več kot 15-imi leti v bolnici z mojo sestrico,ker je imela uroinfekt ter pljučnico.In še danes se spominja groznih izkušenj, ki jih je imela na pediatriji.Od tega kako so sestre otrokom grozno dajale onekcije pa do tega kako so se zdirale nad njimi.

Upam da ne bom rabila nikoli tega doživeti...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 17:32:00   
tinica
Pri nas je bilo tudi zelo hudo ko smo morali tri tedne starega :duda: odpeljati v bolnico zato ker je prehitro dihal. Zdravniki so tudi vse mogoče diagnoze postavljali tako da, sem skoraj vse dni prejokala. Vendar pa je bilo pri meni boljše to da, so bile seveda nekatere sestre SUPER tako da so mi pomagale kolikor so mogle. Bila sem že tako panična da, mi je sestra svetovala da naj se pomirim drugače bom izgubila mleko, tako da bi bila še ena katastrofa. Zato vse pohvle bolnišnici Slovenj Gradec. Skratka vse se je končalo dobro in upam da se tudi tvoja malčica čim prej pozdravi.

Pa še to nič ne poslušat sester, ko je vizita je potrebno podrobno povprašati zdravnika o vsem kar ugotovi oz. ve do tistega trenutek a ji gre kaj na bolje, kako dolgo bosta še v bolnišnici,....

Naj ti ne bo nerodno spraševati saj gre za tvojega otroka.

Hitro okrevanje vama želi Tinica:sloncek:

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 17:42:28   
mika
Tinica, jaz sem se zdravniki vse lepo pogovorila in sem bila pomirjena, pol pa pride:hudicek: in me prestraši. kot da je to bil njihov namen.

zdi se mi, da ima Lucija sedaj more ko spi, ker začne jokat. Ima čisto drugačen jok, kot pa takrat ko je lačna ali pa če ima krče. Pa večkrat se prestraši in začne hudo jokat.
Upam da bo hitro minilo

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 17:42:28   
mika
Tinica, jaz sem se zdravniki vse lepo pogovorila in sem bila pomirjena, pol pa pride:hudicek: in me prestraši. kot da je to bil njihov namen.

zdi se mi, da ima Lucija sedaj more ko spi, ker začne jokat. Ima čisto drugačen jok, kot pa takrat ko je lačna ali pa če ima krče. Pa večkrat se prestraši in začne hudo jokat.
Upam da bo hitro minilo

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2005 17:43:28   
mika
ja kaj sem pa zdaj naredla:ups::ups:, da je 2x

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2005 17:46:42   
KIRA
tudi pri meni je bilo tako mika, ko sem imela CR. v šok sobi so ble super sestre - na oddelku pa zarežave, noben ti ne pomaga, ne reče lepe besede.
grozno. jaz sem skoraj vsak dan jokala, ker nisem zdržala tam. sem hotela domov, pa me niso pustili. nič spanja - nobene pomoči, katastrofa.
sem tako delala na viziti, da so me 6. dan MORALI domov spustit. nisem več zdržala. še en dan, pa bi se mi zmešalo - čist resno.

še ko sem prosila pomoč, ker nisem več mogla - sem bila čist izčrpana od napora - spala sem pa max. 2 uri v celem dnevu (vsak dan), je prišla zadirčna sestra - skoraj na kolenih sem jo morala prosit da je sploh prišla.

pa mojo bebico so mi v roke potisnile, ko sem ležala. ja halooo! kako pa naj vstanem z eno roko in svežimi šivi - so mi vsaj trije popokali. direkt sem čutila in kri se mi je ulivala. sem skoraj padla s postelje z dojenčkom v roki. tista visoka postla je bila, se ni dala dol spustit, ko skoraj nisem dol mogla, pomoči pa od nikoder. enkrat sem celo na stolu zaspala od izčrpanosti in sem skoraj dojenčka iz rok vrgla.

boli njih, če si frišen od operacije, pa te vse boli in niti zase poskrbet ne moreš, kaj šele za bebico .... sem skup kapala v šok sobi in krvi sem dosti zgubila, s pritiskom sem imela težave in infuzije sem dobivala. pa so bile prijazne sestre in do mi pomagale celo pri umivanju. ampak na oddelku - ko da te ni.

so pa na IVF - ginekologiji čist drugačne sestre. zelo prijazne, vse ti razložijo, pokažejo, te potolažijo, vse kaj češ. še roko ti držijo, če vidijo, da te je strah. predvsem Jasna in Daniela. svaka jim čast.
ne vem, kako so lahko na enem oddelku super, na drugem pa tako nečloveške. ne kapiram.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
9.2.2005 18:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2005 19:42:59   
mika
Baby Angel- tej sestri se enostavno ni dalo počakat da bi lucija zaspala ali pa bi ji merila kisik ko sem jo dojila. Tako so merile ostale sestre, pa je bilo ok. Ko jo je zjutraj tehtala se ji ni dalo počakat, da bi jo slekla in bi dobila pravilno težo, ampak je odštevala. Naslednje jutro jo je tehtala druga sestra popolnoma slečeno in je teža bila manjša kot prejšnji dan in že vprašanja če imam sploh dovolj mleka.

lucija se kisikove maske ni branila, ker je spala in mi je ta prizor enostavno bil groooozen:((:((

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......