Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški zobozdravnik Maribor-nujno 5.1.2010 11:52:38
|
|
|
|
spelaz
|
Mi smo hodili na Ljubljansko, sedaj pa hodimo tam blizu privat na koncesijo - Ambulanta Zobek d.o.o. in smo zelo zadovoljni (najdeš tel na internetu pod Zobek d.o.o., Metelkova, Maribor). Na Ljubljanski pa je zelo prijazna dr. Eva Turčin.
|
|
|
|
RE: otroški zobozdravnik Maribor-nujno 5.1.2010 12:40:59
|
|
|
|
joca
|
hvala, ga bom verjetno kar k Zobeku peljala, če praviš da ste zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: otroški zobozdravnik Maribor-nujno 6.1.2010 22:50:53
|
|
|
|
Blink1
|
Zakaj pa bi si morala poiskat novega? To mi je pa čudno. Jaz našo tudi k Borošakovi vozim, pa nisem iz mesta...
|
|
RE: otroški zobozdravnik Maribor-nujno 7.1.2010 7:12:30
|
|
|
|
pupika
|
Tudi meni so včeraj, ker je mali dopolnil 3 leta povedali, da ne moreva več imet dr. Borovšak Bela, ampak nekega drugega ki je za to občino, ki naš mali obiskuje vrtec, tak, da sem šla včeraj kar do Borovškove, pa sem bila razočarana, sedaj pa moram sina naročit pri dr. Pehant, ima katera izkušnje z njim.Kajti z dr, Borovškova sva bila oba z malim zelo zadovoljna, sedaj pa me malo skrbi.
|
|
|
|
RE: otroški zobozdravnik Maribor-nujno 10.1.2010 11:25:19
|
|
|
|
Blink1
|
A to ste imele izbrano zobozdravnico Borošakovo? Ali je bila samo v okviru sistematskih pregledov? Ker moja mala je stara 5 let in sva že od 1. leta pri njej. Sva bili ravno decembra na kontroli in nič ni rekla. Pa nisva iz MB občine, pa tudi v vrtev hodi v drugi občini Samo jo je vzela kot svojo pacientko in sem tudi podpisala izbiro zobozdravnika... pred 4 leti.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?