|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dodatek
19.12.2008 10:49:17   
evelin
Pozdravljene,
imam eno vprašanje glede otroškega dodatka. Danes sem prejela odločbo in me zanima ali bi moralo gor pisati da dobim otroške za nazaj, saj sem vlogo vložila v roku 90 dni po rojstvu. Namreč men piše da odločba velja od 1.12. dalje, vlogo pa sem oddala 27.11.
Pa še to, od kdaj (starost)se upošteva +20% za predšolskega otroka, ki ni vključen v vrtec.

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dodatek
19.12.2008 10:55:22   
botrca
Kaj bi pa dobila za nazaj? Nič ne dobiš če si vložila 27.12 ti pravilno piše da velja od 1.12. Za 20% pa ne vem ker nimam tak primer.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 11:00:24   
botrca
http://dsis-drustvo.si/otroski.htm

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 11:05:00   
mala pikica
Če si oddala v roku 90 dni po rojstvu, potem bi morala dobiti vsaj za november. Glede na to, da si rodila konec oktobra, nisem sigurna, kako je z oktobrom.

Iz linka, ki ga je posredovala botrca:
V katerem roku je potrebno pravico uveljavljati? Če se pravico uveljavlja v roku 90 dni po rojstvu otroka, se pravica prizna z mesecem rojstva otroka. Če se pravico uveljavlja kasneje, se pravico prizna s prvim dnem naslednjega meseca po vložitvi zahtevka.

Iz napisanega sklepam, da bi morala dobiti tudi za oktober. Jaz bi na tvojem mestu poklicala na CSD.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2008 11:05:08   
evelin
Sem mislila za mesec november, ker zdej bom js prvič dobila januarja za december

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2008 11:16:56   
evelin
sem klicala na csd in so ugotovili da so se zmotli, bi mogli dat odločbo od 1.10 dalje, tk da bojo popravli in dobim za nazaj

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2008 12:48:38   
ninini
Predšolski je do takrat dokler ne gre v šolo,a ni logično.Ko gre 1.septembra v šolo moraš javit na center,ker drugače boš mogla denar vrnit za nazaj.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 12:55:05   
evelin
spraševala sem od kdaj (ne do kdaj)je predšolski, sej sem se pozanimala na csd pa so rekli da je to od 1 leta do vstopa v šolo.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2008 15:57:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

sem klicala na csd in so ugotovili da so se zmotli, bi mogli dat odločbo od 1.10 dalje, tk da bojo popravli in dobim za nazaj

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2008 21:29:10   
taly82
evelin tvoja Maša pa se je rodila na isti dan kot moj sinek.. a so ti na CSD-ju kaj rekli, kdaj bo nakazan denar, naj bi bil za tri mesece nazaj skupaj.. ali se motim??

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2008 22:33:43   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO:
Pa še to, od kdaj (starost)se upošteva +20% za predšolskega otroka, ki ni vključen v vrtec.

naslednje leto ko boš oddajala novo vlogo torej z 11 meseci naprej

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2008 15:39:35   
AnciM
Moj se je rodil 27.8 in sem dobila izplačan otroški dodatek tudi za avgust. Izplačajo pa vse za nazaj naenkrat skupaj s prvim otroškim dodatkom. +20% pa ti pripada po izteku porodniške, če otroka ne boš dala v vrtec in seveda dokler ne gre v šolo ali vrtec.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!