Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 9:22:51
|
|
|
|
Vali 81
|
provaj v lekarni ali pa v bc jih imajo kar nekaj
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 9:23:49
|
|
|
|
ninuska5
|
kaj pa Sanolabor?
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 9:53:40
|
|
|
|
Roberta69
|
Imajo jih skoraj v vseh trgovinah s tehničnim blagom...
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 10:33:40
|
|
|
|
Ekaz
|
Jaz sem v porodnišnici vprašala sestro malo o tem termometru - za v uho. Je rekla, da ne svetuje, saj ga je potrebno vsako leto dati kalibrirat (nekaj takega je rekla, upam, da sem pravilno napisala) in da tisto precej stane. Skratka, odsvetovala je nakup.
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 10:53:00
|
|
|
|
MARSELINO
|
ne kopuj termometra za v uho. Po letu uporabe ali že manj postanejo nenatančni. naš ima odstopanje za eno stopinjo ali še več. sedaj iščemo, kje ga nam lahko na novo nastavijo. v bolnicah jih letno pošiljajo na nastavite. P.S. v pediatrični bolnici pri nedonošenčkih uporabljajo celo navadne digitalne termometre za pod pazduho. pravijo, da so med najbolj zanesljivimi.
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 15:42:52
|
|
|
|
Rozmarinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARSELINO Po letu uporabe ali že manj postanejo nenatančni. naš ima odstopanje za eno stopinjo ali še več. sedaj iščemo, kje ga nam lahko na novo nastavijo. v bolnicah jih letno pošiljajo na nastavite. Mi imamo Braun TermoScan in smo zadovoljni. Izmeri hitro in ne da bi otroček vedel. Se pa priporočam za info, če boš izvedela kje se nastavijo, če bomo kdaj potrebovali. Kako pa veš da tvoj odstopa za stopinjo in več ? Meriš dvakrat z različnimi ali kako ?
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 9.5.2008 22:18:50
|
|
|
|
rija
|
jaz imam thermofocus. že tretji in ta je zdaj kao ok, ker se kalibrira sam bomo videli. na brauna za v uho pa se jaz ne zanašam. z navadnim pa to preveč traja in traja, pa ko mu moram na 10 minut vročino merit, bi mali znorel
|
|
RE: otroški digitalni termometer 10.5.2008 8:37:18
|
|
|
|
Pupa1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka moj si dovoli izmeriti samo s termofocusom. Bolj ajnfoh ne more biti to merjenje. Prvič slišim za termofocus. Kaj pa je to?? Je to kaka znamka termometra ali kaj? In kje se kupi? Hvala...
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 29.9.2008 15:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Rija kje ste ga kupili? Jaz sem ga kupila v Sanolabor-ju .
|
|
|
|
RE: otroški digitalni termometer 29.9.2008 16:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima kaj garancije? Tam je tudi bil okoli 100eur? radovedna ampak zdaj en vem,ce bi kupila braunovega usesnega ali tega
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?