Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 15.2.2010 17:31:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
Pozdravljena, a ti je mogoče P dala kakšno napotnico? Mi imamo diagnozo atopični dermatitis in smo napoteni k alergologu in sicer dr. Ljubica Deisinger na Debelem Rtiču; mi je pa danes tudi prijateljica povedala, da je zelo, zelo zadovoljna z njo. A že veš od česa ima? Alergija na kej? Jz čakam datum na pregled.
|
|
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 15.2.2010 17:50:54
|
|
|
|
momacus
|
ja imam napotnico od P za dermatologa. pri alergologu smo že bli, pa ima diagnozo atopični dermatitis (pozitivni na jajce) in diseboroični dermatitis. vse skupaj je ena grda žival , nikakor da se je znebimo :(
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 15.2.2010 17:53:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
aja, no, v novem ZD tam pri gasilcih je ena zelo fajn dermatologinja; mi smo bli pri njej lani, je full prijazna in če nima naročenih te takoj vzame; bom pogledala, če imam še kje njeno telefonsko številko
|
|
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 16.2.2010 11:27:44
|
|
|
|
momacus
|
a to je tista Nastja....sm pozabila priimek
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 16.2.2010 14:48:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus a to je tista Nastja....sm pozabila priimek ja, Nastja in še nekaj; ma ne najdem niti listka niti našega izvida-kopijo; ma sem smotana, res s kje si ti? Iz KP? pokliči na 05/ 6647 100 pa ti bojo une tetke povedale številko
|
|
|
|
RE: otroški dermatolog na obali 16.2.2010 16:39:25
|
|
|
|
momacus
|
mi smo Izolani ja aj bom poklicala in vprašala če imajo kaj izkušenj z dojenčki in temi rečmi. je bla pri tej dohtarci moja sestra in ji je pomagala
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?