|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrdevanje trebuha....
14.10.2008 17:15:23   
jabi babi
kako to zgleda?sm v 31tednu ampak jst ne občutim še nič.a ma to vsaka nosečnica????
pa še nekaj...kdaj naj bi se otroček obrnil ????ali res to občutiš????no,jst ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrdevanje trebuha....
14.10.2008 17:56:43   
jasminčika
js prehajam v 39. teden pa nism nikol čutla nobenga otrdevanja, tak da tudi ne vem kak bi nej to zgledlo. glede obračanja pa, ene pravijo, da so to občutile, js nism nič, vem pa , da naj bi se obrnil nekje do 34.tedna, v večini. Lahko pa tudi kasneje, odvisno koliko prostora še ima.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2008 18:22:12   
Hope2
Obračanja nisem čutila, najbrž ker se je zelo dokaj zgodaj obrnil na glavo in je imel takrat še veliko placa. Otrdevanje pa čutim tako, da mi trebuh rata trd kot skala, nekoliko se mi tudi zmanjša in spremeni obliko, medtem pa imam občutek, kot da bi me zategovalo oz skup vleklo. Včasih zna biti prav boleče, celo če glih takrat hodi. Do 32 tedna nisem čutila bolečine ali zategovanja, le videla sem lahko čudno obliko trebuha in otipala trdnost. Po 32 tednu pa sem začela čutit bolečino oz zategovanje

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.10.2008 18:23:28 >

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2008 18:24:11   
onur
Meni otrdeva trebuh in to občutim tako, da mi ga zategne na eni strani in postane za nekaj sekund čisto trd tako, da bi človek lahko potrkal po njemu. Glede obračanja pa tudi sama nisem občutila kdaj se obrača, samo če pogledam za nazaj je bilo ene dvakrat brcanje bolj močnejše. Ima pa čas do 37t oz. kolikor prostora ima.

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?