*goldfish*
|
Če sem prav razumela (in ne, nisem brala novega zakona, ker sem še vedno v šoku), bodo zdaj upoštevali moje dohodke, dohodke mojega bivšega, ter preživnino ali kako? aha, kaj pa potem preživnina, a ostane ista? in že zdaj so upoštevali preživnino, če ravno ti jo bivši ni plačeval in si bil že tepen tu?????? naj raje naredijo malo nadzora kje so te "samohranilke" ki se režijo v faco vsem, ko dajejo vloge za otroške, pa za csd pa za znižanje plačila vrtca...., vozijo pa se z bmw, pa nohtki pa frizurce pa pilingi!!! joj sem jezna Pa za teh 100€ nisem požrešna, ki jih dobi moj otrok. Pa nisem jezna, ker plačujem vrtca 80€. Jezi me, ker vsepovsod vidiš te kao samohranilke, ki govorijo, da se jim pa za 500 € ne splača iti delat. In namesto da bi pošteno zaropotali, udarijo kar vsepovprek, tudi po nas, ki nam še kako pomeni teh 100€ otroškega dodatka. Moj bivši ima kar precej dobro plačano službo, preživnino mi daje tako, da te glava boli, ker misli, da vse itak jaz porabim...in če bodo upoštevali še njegovo plačo iz JU....potem lahko rečem, položnici iz vrtca pozdrav!, otroškim pa by-by!