|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otekla leva sramna ustnica
30.9.2010 12:03:06   
biba83
Sicer sem nekaj o tem že prebrala, vendar me zanima, če ima katera podobno izkušnjo. ( Trenutno nimam časa brskat po forumu).

Sem v 31 t nosečnosti in je to moja druga nosečnost. Že v prvi sem imela sramne ustnice dokaj povečane in zdaj jih imam tudi, ampak, leva je dosti bolj zatečena kot desna. Vem, da je to povečanje normalen pojav, ampak ko razprem ustnici,  zgleda vse skup, kot da bi imela nekakšne bule, bunke (v velikosti pol centimetra)?? Tole se mi je pojavilo zaj prvič. 
Sumim na povečanje krvi oz. zastajanje krvi v venah, vendar nisem prepričana kak to zgleda?

K sreči mam v torek pregled, da lahko tole pokažem ginekologu, ker ni glih prijetno, čeprav me to nič ne boli.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otekla leva sramna ustnica
30.9.2010 12:13:39   
tanjusi
jaz sem sedaj 19.teden pa mam že kak mesec grozno kar se tega tiče ... imam krčne žile in zdaj so se razširile tudi na nožnico in imam tudi polno bul ( mislim da so to žile ) ne vem v glavnem ko je to gin. videla niti ni komentirala mi je pa napisala priporočilo za nogavice za krčne žile vendar na nožnici to nič ne pomaga user posted image .. vem pa da je bilo to že v prvih dveh nosečnostih...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otekla leva sramna ustnica
30.9.2010 14:03:43   
biba83
Pa se je to po nosečnosti porihtalo?

Jaz pa drugače nimam nič problemov s krčnimi žilami po nogah, čeprav ma to v moji žlahti 3/4 žensk. Spomnim se, da je po prvem porodu kar hitro to uplahnilo, sploh, ko je šla odvečna voda z mene. Ampak tak hudo ni blo.

Brala sem, da bi s tem lahko bil edini problem pri porodu, zaradi možnosti krvavitve? Tanjusi, kako je bilo pri prvih dveh porodih? Je to kaj oviralo porod? Je pri tem mel kaj vloge mogoče  tudi položaj ploda? Pri prvi nosečnosti je tamali bil skoz obrnjen na glavico, zaj pa si tamala pri nas kr skoz zmišljuje, pa se obrača...tak da zaj sploh ne vem kak je obrnjena. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otekla leva sramna ustnica
30.9.2010 17:32:30   
tanjusi
kolikor se spomnim me pri porodu ni oviralo , pa tudi po porodu se je hitro vrnilo v staro stanje :)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2010 21:31:45   
biba83
No k sreči vsaj to.
Upam, da bo pri nas tudi tak in seveda pri vas!

Hvala!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otekla leva sramna ustnica
1.10.2010 12:57:37   
kenya
Sem imela sama iste težave, sedaj v tretji nosečnosti. Izgledalo prav grozno, pa še vene ob stegnih so mi izstopile. Meni so v materinsko napisali da imam varice, zato ker potem dobiš takoj po porodu fragmin, ki si ga daješ še 5 dni potem sama, preventivno. S porodom nisem imela nobenih težav, se mi je pa stanje takoj po porodu izboljšalo, mislim da je bilo po enem tednu že vse o.k.

Srečno.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2010 23:16:09   
biba83
Evo, danes sem tudi jaz bla na pregledu in so tudi meni rekli, da mam tako imenovane varice, oz. razširjene vene in da bo to hitro po porodu ok. Proti temu pa ne morem nič.  Je tako kot je in samo upam lahko, da ne bo slabše. user posted image Se že kr pozna, če grem čez dan malo počivat - je zvečer veliko boljše kot, če sn preveč v akciji čez dan.

Lepo nosečnost še naprej vsem! user posted image
Mi mamo še točno dva meseca do PDP... in komaj čakamo, da dobimo še pupo... user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?