Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otekanje trebuha-zadnji mesec 1.5.2010 21:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce! Zanima me, če še katera oteka v spodnji del trebuha in v predel dimelj ter "pubičnega predela". Sem v 37. tednu, redno nosim elastične samostoječe kompresijske nogavice -dolge, od prstov do zg. dela stegen (torej v noge NE otekam niti malo). Zadnjih nekaj dni opažam omenjeno "nabreklost, otekanje" v spodnje dele trebuha, zaradi katerih težko sedim, imam tak občutek "napolnjenosti".... Do sedaj sem pridobila 16-17 kg, ki so vsi "v predelu trebuha" (no, tudi joške so malo "fasale" )..... Zanima me, če ima katera podobne "težave", ali je to pač nekaj, kar spada v to "blagoslovljeno" stanje Hvala in lep pozdrav vsem ! T ------------
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Materinska knjižicaMioBambinoNa katerem REDNEM ginekološkem pregledu v nosečnosti ste dobile materinsko knjižico?1. pregled (
66%)
2. pregled (
20%)
kasneje (
8%)
materinsko knjižico sem kupila sama (
5%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!