|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otekanje trebuha-zadnji mesec
1.5.2010 21:10:08   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Zanima me, če še katera oteka v spodnji del trebuha in v predel dimelj ter "pubičnega predela".
Sem v 37. tednu, redno nosim elastične samostoječe kompresijske nogavice -dolge, od prstov do zg. dela stegen (torej v noge NE otekam niti malo). Zadnjih nekaj dni opažam omenjeno "nabreklost, otekanje" v spodnje dele trebuha, zaradi katerih težko sedim, imam tak občutek "napolnjenosti".... Do sedaj sem pridobila 16-17 kg, ki so vsi "v predelu trebuha" (no, tudi joške so malo "fasale" user posted image ).....

Zanima me, če ima katera podobne "težave", ali je to pač nekaj, kar spada v to "blagoslovljeno" stanje user posted image

Hvala in lep pozdrav vsem user posted image !
T
------------
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otekanje trebuha-zadnji mesec
1.5.2010 22:18:16   
K_a_t_i
Men se zdi, da mam tam dol vse nabreklo... Nekje pa mora zastajat voda. Prav tako nosim kompresijske nogavice (krčne žile).

Zakaj si pa anonimna user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

fantek ali punčka?
klavdijakauran

KAKO STE SEXALI DAJE BIL FANTEK NAMREC MOJI SOSEDI INAMAJOO ZE 4 PUNCKE?

PO PASJE (30%)

LEŽE (54%)

STRANSKO (10%)

ALI UMETNA OPLODITEV (6%)

Število vseh glasov: 1007

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!