|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otekanje nog
12.3.2006 17:28:50   
Pilar
Ojla.....
nekaj me zanima, sem v 34.tednu nosečnosti in noge( v bistvu okoli gležnjev) so mi začeleful otekati....kaj to pomeni?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otekanje nog
12.3.2006 18:00:34   
MarijaPo
Ohoj,

tudi meni zatekajo noge. Pomeni to nic - to rata od hormonov. Pazi, da cim manj sedis/stojis in da imas rahlo dvignjene noge - nad visino medenice, da voda odteka.

Pa srecno!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2006 18:07:38   
Marogica
Tudi meni si noge zelo zatekale, so mi rekli, naj jem čim manj soljeno oz. skoraj nič, ker sol zadržuje vodo v telesu. Sem se držala, kolikor je pač šlo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2006 18:46:16   
CIPRESA
Pilar meni so rekli da če otekanje ne spremlja še visok pritisk ter beljakovine v urinu potem ni nič hudega. Tudi sama sem zatekala najprej v noge (že okoli 20 tedna se je začelo) potem sem se napihnila še v obraz in roke. Razen tega da sem vsak dan komaj čakala konec dneva da se uležem na kavč dvignem noge  in mi jih user posted image zmasira ni bilo nič hudega.
Vseeno ti predlagam da otekanje omeniš G in ti bo dal pregledat urin ter zmeril še pritisk pa bo videl ali gre za bolj resno zadevo ali je le "navadno nosečniško" otekanje.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2006 21:53:22   
KODA
Pri tastarejšem sem otekala že od 32 tedna dalje.Pri tamlajšem pa nikoli.
Če ni prisoten visok pritisk in beljakovine v vodi,ni problema.Potem imaš lahko samo utrujene noge.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2006 8:32:20   
petraz
Tudi meni so proti koncu nosečnosti zelo otekale noge, pa mi je ginekologinja priporočala čim več počivanja in ležanja, ter malo soljenih jedi. Tudi manj gibanja. Moja prijateljica prav sedaj leži v bolnici, zaradi tega, ker so ji preveč zatekle noge in je dojenček shujšal. To pa zato, ker se je veliko gibala in delala, premalo pa počivala. user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 16:47:34   
tinaaa
Meni se je to začelo zadnji mesec in pol (mam še 3 do roka), pa grem 1x na teden na ročno limfno drenažo, voda kar izgine.... pa se seveda spet nabere v enem tednu. Zelo priporočam.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 18:55:18   
Alisa
Otekanje nog je v tem času nosečnosti normalno. Probaj čim večkrat če je le možno noge naslonit kam.
Jaz se uležem na postelji in naslonim noge kar na steno, pa še paše mi tko.
pozdravček Alisa

(odgovor članu tinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 15:17:43   
Baucka
Meni so najprej začele zatekat roke in šele nato noge, samo bolj malo.

Meni so rekli naj pijem koprivov čaj, dobiš ga v lekarni, ker odvaja vodo, samo ne več kot eno šalčko na dan, pa seveda manj soleno jest.

Na naslednem pregledu pa le povej to tudi ginekologu.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?