|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otečene noge in roke
16.2.2008 21:11:57   
Ona22
Pozdravljene!
Sem v 36 t user posted image , pa so mi začel prstki otekat na nogah in rokah. Malo neprijeten občutek, vem da noge podložiš z blazinami, ampak na hrbtu je še toliko bolj neprijetni ležat. A katera ve še za kakšen drug način da bi se tega znebila? Mal sem tudi prehlajena, pa sem ful čaja pila, a je možno da se mi je zdej voda v telesu tok bolj napila? No,ampak sem spila mogoče  3l tekočine na dan?
Hvala vam za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otečene noge in roke
16.2.2008 21:16:39   
Pia77
Poskusi se izogibati slani hrani. Uživanje tekočine nima veze.

IZVIRNO SPOROČILO: Ona22
A katera ve še za kakšen drug način da bi se tega znebila?

Najbolj učinkovita metoda je pa porod. user posted image

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2008 21:29:59   
Nasy
Jaz grem proti koncuuser posted image in zadnjih par dni so mi začele precej zatekat noge-gležnji. Do sedaj pa ni bilo skoraj nič zatekanja. Ja nič, rodit bo trebauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2008 22:43:46   
Solero
Meni so neverjetno pomagale hruške. Že po enem sadežu so noge oplahnile. Probajte.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2008 9:23:04   
Ona22
hvala vam, joooj še porod čakauser posted image . sej vem, sem lahko srečna das sem imela do sedaj mir. nekaj pa more tale mala pikica tut nase opozorit user posted image  

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 9:44:57   
Anonimen
Na hrbtu ni priporočljivo ležati, če pa zelo zatekaš, pa se le pojdi pokazati h G.

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 10:39:23   
kai1
Jz sem bila zadnje 2m pred porodom tako polna vode, da nisem mogla obut nobenih čevljev razen širokih japank ( marec, april).
Ne uživaj hrane, ki vsebuje sol ( tudi kruh in podobno), pij veliko tekočine.
Najboljša rešitev, poroduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 10:46:37   
Naja30
Malo pazi na hrano, ko ležiš pa si daj blazino med noge ali pod noge.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?