Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otečen testis pri dojenčku 28.6.2008 18:38:23
|
|
|
|
bina30
|
Meni se je enkrat zdelo, da ima otečenega, pa sem rekla, da grem drugi dan takoj k zdravniku, ker se s tem ni za špilat, more bolet ko satan. No, pa drug dan ni blo več. Če med vikendom ne bo minilo, pojdita k zdravniku. Da pa bi to bilo od nošenja..hm..ne vem
|
|
|
|
RE: otečen testis pri dojenčku 28.6.2008 19:07:41
|
|
|
|
L_una
|
A kaj joka? Ima vročino? Če ne, bi jaz opazovala preko vikenda in šla pokazat v ponedeljek. Če ja, bi šla pokazat takoj.
|
|
|
|
RE: otečen testis pri dojenčku 28.6.2008 21:15:31
|
|
|
|
Sonnja
|
zdaj ne vem akko zgleda naš je imel malo pa je bila vodna kila al neki takega pa je p rekla da samo zgine in ni nič hudega, vseeno pojdi do zdravnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......