|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ostra bolečina v trebuhu
17.2.2009 10:43:04   
mlada.mamica
Želim si samo kakšnega pomirjujočega odgovora, da mi gre to iz glave user posted image  danes ponoči, ko sem se na hitro obrnila, me je na dnu bušija zelo močno zabolelo. potem nisem več mogla najti položaja za spanje, ker me je kakorkoli sem ležala zvijalo na dnu trebuha. sedaj me samo še malček špika v križu, drugače pa je ok. a naj po vašem mnenju pokličem G ali je to kaj običajnega user posted image  aja pa bolečina ni bila podobna tisti, ko se maternica širi. sem pa v 17.tednu. hvala za odgovore pa lepo nadaljno user posted image  vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ostra bolečina v trebuhu
17.2.2009 10:49:00   
Lunca1
Sicer si si verjetno samo pretegnila kakšno mišico. Vseeno pa se pojdi pokazat G, da boš pomirjena.

(odgovor članu mlada.mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 11:08:25   
Belika
Si kdaj kihnila, pa te je zabolelo, da si skoraj zavpila? Če je taka bolečina potem je to normalno, in je zaradi nepravilnega giba. Jaz sem jih imela non stop, sploh ponoči. Pila sem magnesol, pa sem ga žal takoj zbruhala. Sedaj mi pa pomaga.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 13:30:54   
Isabellabina

To so lahko trebušne vezi ,in lahko bolijo k user posted image .Enak odgovor sem dobila od G jaz ,ko sem jo vprašala kaj bi to bilo.Čim manj nenadnih gibov.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 13:36:49   
mojčika
Bolj na počasi bo treba, to so vezi, mi je zelo znano, je pa res, da zelo zaboli. Ko se to zgodi, ostani v enakem položaju, globoko dihaj in bo bolečina izvenela v nekaj minutah.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?