|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oslič
26.9.2008 12:15:32   
sonček33
evo, meni se je pol  dolgih letih zaluštalo "internatske" hrane - krompirjeve solate in ocvrtega osliča. Zdej ap ve men povejte, a kupite zmrznjen file osliča al frišnega. Pa a morm kej posebnega vedt

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oslič
26.9.2008 12:18:47   
Šaki
no jz kupim kar zamrznjenegaq .ne vem pa kaj bi morala vedt.
ker ribarnice nimam ravno za vogalom.

sicer mi je pa kar žal ker ribe pa res premalo jemo doma

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oslič
26.9.2008 12:19:48   
onur
Jaz sem zadnjič v ribarnici kupila file ostriža in je boljši kot oslič (sicer pa podoben okus). Nisem pa ga panirala, temveč sem ga naredila samo kuhanega na pari, nato pa gor tržaško omako, zraven krompir in zelenjavo. Ena a kosilo. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oslič
26.9.2008 12:21:58   
Sulfinija
Osliča ali svežega ali zamrznjenega kateri mi je bolj pri roki.

Vem da eno boljšo ribo ki je dosti boljša kot oslič imenuje se panga sploh nima okusa po ribi zelo je fina.

Jaz posolim,nakapam z limono,povegetam,rdečo papriko namažem osliča ali pango spaniram in spečem.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: oslič
26.9.2008 12:26:54   
Hope2
Zakaj pa na ribo dajete tolk začimbuser posted image . Če je riba panirana, je dovolj samo sol. 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: oslič
26.9.2008 12:33:09   
Sulfinija
Hope zakaj pa nsio ostale začimbe vredu na ribo?Zakaj bi ravno mogla biti samo sol?Probaj z večimi začimbami je ful okusna riba tole.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: oslič
26.9.2008 12:42:17   
Hope2
saj niso prepovedane ostale začimbe, samo ubijejo okus morske ribe in to je zame škoda. Raje uživam v okusu ribe, kot v okusu začib. Začimbe dam pa le na sladkovodno (krap ščuka) pečeno ribo. Seveda stvar okusa, celo če ne maraš okusa in vonja ribuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.9.2008 12:43:17 >

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: oslič
26.9.2008 13:17:31   
Naja30
Zmrznjenega ali svežega, v bistvu je vseeno.
Sama ga nerada paniram, raje ga skuham na pari ali v čisto malo vode. Vanjo dam česen, sol in lovor list in je super!

Krompirjeva solata pa obvezno zraven! user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: oslič
26.9.2008 14:20:01   
glen
Sulfinija
Ja res je panga ful okusna,meni edina riba ki mi je všeč,ker drugače jih ne jem oz. zelo poredko, ker nisem ljubitelj morske hrane,ko sem pa prvič poskusla Pango mi je bila takoj všeč.
A prodajajo kje tudi zmrznjeno?Ker tudi jaz nimam ribarnice za vogalom.
Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: oslič
26.9.2008 14:44:14   
Sulfinija
V evrospinu prodajajo zmrznejo pango pa še veliko ceneje jo dobiš kot pa v ribarnici svežo.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: oslič
26.9.2008 21:57:01   
glen
sulfinija hvalauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?