Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: orhideja - vejica za cvetenje suha 6.7.2006 8:05:38
|
|
|
|
Janeja
|
Suho vejo spodaj odreži. Če imaš možnost, daj orhidejo čez poletje - če še nima novih nastavkov za cvetenje - ven, na toplo. Jaz jih imam kar na terasi, v polsenci. Jeseni jo dam nazaj noter in pozimi mi začne poganjati novo vejico in ponovno cveti. Jo pa redno gnojim s posebnim gnojilom za orhideje. Uživaj z najlepšimi (vsaj zame) rožicami.
|
|
|
|
RE: orhideja - vejica za cvetenje suha 6.7.2006 12:00:51
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Glede vejice bom tako rekla, nekateri pravijo odreži, drugi pravijo pusti jo na miru. Jaz sem jo pri eni iodrezala pa še mi noče cveteti, pri drugi pa sem jo pustila in ponovno cvet . Tako da od zdaj naprej jo pustim pri miru. Orhideje zalivam z gnojilom, ki je samo za orhideje, res pa je tudi to, da nekatere sorte orhidej moraš čez poletje dati ven, če hočeš da ti zacvetijo ponovno
|
|
RE: orhideja - vejica za cvetenje suha 6.7.2006 13:24:01
|
|
|
|
Alina_alin
|
Hvala obema. Nekaj pa še me vseeno zanima: - kakšno gnojilo uporabljata? - ali se nastavki za cvetenje razvijejo na stari veji ali zmerom poženje novo vejo na kateri so nastavki za novo cvetenje in torej stara vedno propade? Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?