Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: organe občinske lokalne samouprave 8.11.2009 17:38:49
|
|
|
|
lukec
|
Nisem z občine, ampak po moje so to župan, občinski svet pa razni odbori (nadzorni odbor) .
|
|
RE: organe občinske lokalne samouprave 9.11.2009 12:25:16
|
|
|
|
m_m
|
Ja to je ena varianta. Potem je še tu delitev na občinske organe in upravne organe. ne vem pa če npr. zdravstvene ustanove, policija, davčni urad in podobni, tudi spadajo pod lokalno samoupravo, odgovorni pa so na državni ravni.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: organe občinske lokalne samouprave 10.11.2009 20:15:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_m Ja to je ena varianta. Potem je še tu delitev na občinske organe in upravne organe. ne vem pa če npr. zdravstvene ustanove, policija, davčni urad in podobni, tudi spadajo pod lokalno samoupravo, odgovorni pa so na državni ravni. ne, ne spadajo. pod organe občinskega samoupravljanja spada npr. vrtec, komunalna podjetja..torej javne službe oz. družbe z javnim pooblastilom (pogrebne službe npr.) če ti odgovorim čisto na kratko. Njlažje boš razumela, če se naučiš osnovno delitev oblasti in temeljne pojme, kot sta državna uprava in lokalna samouprava.
|
|
RE: organe občinske lokalne samouprave 10.11.2009 20:40:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 10.11.2009 20:41:32 >
|
|
RE: organe občinske lokalne samouprave 10.11.2009 22:13:17
|
|
|
|
m_m
|
Ja majo kar komplicirano delitev pa nobenih pametnih shem in povezav.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?