Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: orehovo ??? olje za sončenje 16.7.2012 21:33:37
|
|
|
|
LuLu
|
Predlagam olje s faktorjem in zdravo kožo. Nisem v pomoč, a ne?
|
|
|
|
RE: orehovo ??? olje za sončenje 16.7.2012 21:41:22
|
|
|
|
Katrin
|
Olivno olje in šentjanževka (šentjanževko namočiš v olivno olje)
|
|
RE: orehovo ??? olje za sončenje 17.7.2012 8:10:41
|
|
|
|
Tippi
|
Včasih, ko je bilo sonce malo bolj "zdravo", kot danes, smo se za bolj temno polt mazali s pivom Sicer pa pristaši sončenja prisegajo na bilokatero olje, olivno, orehovo, sončnično , samo da se lepo sveti in si po katerem koli olju zapečena kot piška Meni je to vse totalno mimo, zato se ne bi poslužila nobenega od zgoraj naštetih variant. Senca v hudih urah je še najboljša izbira, če si pa že na soncu, pa absolutno krema za sončenje s srednje visokim faktorjem. Tako to delam jaz. In vedno imam lepo, zdravo, ravnoprav, postopoma zagorelo kožo.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 17.7.2012 8:11:42 >
|
|
|
|
RE: orehovo ??? olje za sončenje 17.7.2012 13:51:03
|
|
|
|
razglednica
|
probaj s kokosovim oljem, meni je pomagalo!
|
|
|
|
RE: orehovo ??? olje za sončenje 18.7.2012 13:31:25
|
|
|
|
Matkurja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR Olivno olje in šentjanževka (šentjanževko namočiš v olivno olje) Zadnjič sem brala/poslušala/ne vem več, da je ta kombinacija pred sončenjem kancerogena, da pa je blagodejno po sončenju. Drugače pa čimbolj naravno kremo za zaščito pred soncem pa boš vseeno lepo rjava. Če nimaš take kože kot jaz, ki imam alergijo na sonce in sem samo rdeča, pol dobim pa srbeče mehurčke, z morja se pa vrnem skoraj bolj bela, kot sem tja šla.
|
|
|
|
RE: orehovo ??? olje za sončenje 18.7.2012 19:42:31
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem letos sprobala kakavovo maslo. Koža je nežna, mehka, žametna, pa tudi lepa rjava.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?