|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oranžni fredov obroč
5.7.2007 12:07:09   
Pikca
živjo,
mene pa zanima, če je kdo uporabljal oranžen fredov obroč (mislim, da je za 2-6 let) in kako se je obnesel. Razmišljam, da bi ga kupila za hčerko, ki bo oktobra stara 3 leta... al so boljš rokavčkiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oranžni fredov obroč
5.7.2007 12:10:58   
Lenny
Jaz mislim, da je boljši obroč. Uporabljali smo ga na tečaju že pred 3. letom. Glede na to, da je "tanjši", se otrok še lažje giblje. Na začetku se mora malo privaditi manjšemu vzgonu, to pa je vse.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 14:27:15   
dskubin
al pa tardečega mal manj napihneš, pa bo za letos še vedno v redu ;), drugo leto pa bo za tamalga, taveliko boste itak že plavat učili

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 16:23:16   
A-N-J-A
Mi bomo meli rokavčke,se ji zmeša v obročuuser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 17:02:59   
Maxica
Mi smo ga tudi nabavili. Že na tečaju smo probali brez, pa smo ugotovili, da se otrok najbolje in najvarneje počuti v obroču, meni se pa tudi zdi, da sem najmirnejša, če je v njem. Tako da imamo oranžnega za našega triletnika, pa rdečega za našega user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 21:41:38   
mayci
Naš fant se je tudi letos na morju najbolje počutil v Fredovem obroču (imamo še rdečega). Z rokavčki tudi slučajno ni hotel v vodo in si jih je takoj hotel dati dol.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?