|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opravljive sodelavke
17.5.2007 20:25:49   
Anonimen
ŽAl delam v zelo majhnem kolektivu in imam zelo opravljive sodelavke,ki so tudi moje sosede. Trenutno sem na 4 urnem delovnem času (ostale 4 bolniška) in so mi očitno fauš (drugače si ne znam razlagat). VSak dan me imajo na tapeti (poroča mi druga sodelavka, s katero sva dobri prijateljici). Govorijo,da sem si to super zrihtala,da delam samo 4 ure, da ni čudno,da si lahko tako hitro še enga otroka privoščim (razlika bo 2 leti), če nam pa kuhata babici, pospravljata,... (res sta vedno pripravljeni pomagat,še posebno sedaj,ko sem noseča in sta prav užaljeni,,če jima ne dovoliva)...

Ne vem več kaj naj. Sem razmišljala,da bi šla do teh sodelavk naj mi v obraz povedo kaj mi imajo za povedat,ne pa da me okol opravljajo. Me vsak dan s tira spravljajo s tem brezveznim govoričenjem in se sekiram po nepotrebnem.

Je že imela katera kak podoben problem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: opravljive sodelavke
17.5.2007 20:33:18   
Slončica
Ja in zakaj jih direkt ne vprašaš kaj je narobe če maš pač tak delovnik...Bod boljša ko one pa jih direkt vpraši,bojo presenečene da maš jajca za kej tazga pa še zajeb*** jih boš ko boš pokazala da nisi prpa. Pa še sekirat se boš nehala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 20:34:09   
Anonimen
Najbolj na svetu sovražim opravljanje za mojim hrbtom...user posted image

Pojdi do teh sodelovk,jih povabi na kavo,in jim,kod da ničesar ne veš,lepo predstavi svoje življenje,takšno,kot je.Če so fauš,itak niso vredne tvoje bližine,drugače pa bodo razumele in bodo utihnile.

Če ti to ni najbolj všeč,pa jim pošlji mail,in se jim lepo zahvali za besede za tvojim hrbtom.

Grrrrrrrrrr........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 20:39:23   
Rožica I
  • Reči prijateljici naj ti več ne poroča, kaj se dogaja kadar te ni, če te to toliko razburi. 
  • Če bi bila ta prijateljica dovolj gobčna, bi jim tudi zabrusila, naj se pogovarjajo o vsem tem takrat, ko si prisotna!
  • Drugače pa, koliko razumem, se ženske pač pogovarjajo kar tako, bolj iz dolgčasa kot iz hudobije.

Ne sekiraj se, naredi jim veselje, pa jim še kdaj zini, kakšno srečo imaš, da imaš tako dobre starše in taščo user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 20:51:27   
Marogica
Nisi jim dolžna opravičevat tvojega življenja, kje, kaj in zakaj. In tudi, če bi jim vse lepo obrazložila ob kavici(kot je ena predlagala), bi te opravljale dalje. Kajti ljudje vidijo tisto, kar hočejo in ne tako, kot je.

Če zmoreš, se s tem raje ne obremenjuj, naj ti kolegica čim manj govori-saj je najbrž skoz isto in to je to, kar že veš...

Favšija pač in te ne bo nikoli konec-to je namreč slovenski množični "šport"user posted image .

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 20:56:20   
tosja
user posted image  bi rekla, da gre za mobing user posted image  Na tvojem mestu bi o tem obvestila direktorja!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 20:58:45   
Anonimen
Hvala za hitre odgovore. Na kavico jih ne mislim peljat, ni šans. Saj se nikoli nismo kaj preveč razumele,vedela sem,da opravljajo za hrbtom (saj ne samo mene-pač eno si najdejo),zdaj imam pa že vsega poln kufer. Ko me ni me obirajo,ko sem zraven,so sladke kot cukrčki. Z njimi ne debatiram in niti ne mislim o mojem življenju,ker jih čisto nič ne briga. NE morem pa mirno mimo tega. Če jim pa kaj rečem,se delajo,kot da prvič slišijo. Ah,ne prenesem takšnih ljudi.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2007 21:01:30   
barba
Pr men je blo isto in sem jim kar v glavo povedala, da ne prenesem opravljanja za hrbtom oz. naj to delajo, če že morjo bolj potiho, da jih ne bom slišala.
So sam oči ven vrgla. user posted image  Je blo boljš kakšnih 14 dni, pol sem se pa distancirala od njih in govorila z njimi le nujne stvari okoli službe, sej se jih ostalo sploh ne tiče.
To je user posted image , če so v kolektivu take kokoške. Men bolj ustreza za druženje ob "službeni kavi"  moški  del kolektiva, ker se mi zdi, da vseeno niso take čenče al pa znajo boljše skrit. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 17.5.2007 21:03:11 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2007 21:02:56   
Anonimen
Enako pri meni. Najboljše, da jim nič ne rečeš. Ker če jim boš kaj rekla, te bodo še bolj postrani gledale. Potem se boš mogla pa še opravičevat. Bodi tiho, ne obremenjuj se s tem. Govorim lahko, ker vem kako je zjutraj vstat in kovnt vse po spisku. Jaz si vedno pravim, da se vsako kolo enkrat obrne. Jih bo pa kje drugje usekal. Vedi kaj si, da nikomur nič nočeš. Čista vest je vse. One naj pa opravljajo. Sej tud mojim sodelovkam gre v nos, a sem takoj dobila za nedoloče čas, pa da sem bila na bolniški med nosečnostjo,......... Mečejo mi non stop pod nos. Pa da so morale gart namesto mene..... BOLI ME

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2007 21:03:44   
karo22
draga moja, sva na istem. za razliko od tebe sem jaz v bolniški že od prvega dne, ko sem izvedela da sem noseča, ker opravljam takšno delo, ki bi lahko resno ogrozilo mojo nosečnost.

tudi sama imam sodelavke, ki so se delale ne vem kako prijateljske, ko sem pa odšla, pa sem za hrbtom slišala vse mogoče. preklela sem dan, ko sem jih kadarkoli imela za prijateljice. vendar sem ugotovila, da se zaradi takšnih oseb sploh ni vredno obremenjevati. ti zdaj misli samo na svojo pikico, da bo zdrava in pridno rastla, za sodelavke se pa ne obremenjuj. kdor te pozna, ve, kakšna oseba si in kakšno je tvoje življenje... sicer pa, kako živiš in kdo ti pomaga je pa samo tvoja stvar. ne sekiraj se, ni vredno res ne... saj boš videla kdo bo na koncu potegnil kratko-ti stoprocentno ne.

pa želim ti čim lepšo nosečnost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2007 21:04:27   
Marogica
Anonimna, te razumem, mene bi to tudi razjezilo, sploh če vem, da je kakšna situacija čisto drugačna, kot pa jo ljudje vidijo. Potem pa sem ugotovila, da ko sem stvar razložila, da so vsi "sladko" kimali in se strinjali, ko pa me ni bilo pa -gremo dalje, po starih tirih.

Z leti sem se naučila, oz. sem okoli sebe naredila nekakšen zid, da me takšne stvari pač ne prizadenejo (pre)več.

Anonimna,...... ko jih jebe....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2007 21:07:38   
Mlada mamica
Hej,pozdravljena!!Uf,tudi jaz bi lahko odprla to temouser posted image user posted image !Delam v proizvodnji,sedaj sem na porodniškem!!V mojem času nosečnosti nas je bilo 7 nosečih,od tega 2 na porodniškem,4 so odpustili,mene so vzeli za nedoločen čas!Potem veš,kaj so govorili še kasneje,čeprav sem si to pogodbo res zaslužila,ker sem delala vso nosečnost in vse sobote,do zadnjega dne porodniške!Ampak saj veš,vse slabo!Od kar sem začela delati na tem podjetju,sem bila vedno v središču pozornosti...
kako se oblačim,.s kom se pogovarjam,od kod denar za oblačila, razne frizure...V bistvu so vedeli več o meni,kot pa jaz sama!user posted image V ŽIVLJENJU JE VSAKA SLABA STVAR ZA NEKAJ DOBRA...in vedi,bolj te obremenjujejo,izmišljujejo stvari zate,ki niso resnične vse to te naredi s časoma bolj močno!Postala boš močnejša in se jim ne boš več pustila!Bolj se boš obremenjevala z njimi slabše bo!NE DAJ JIM VEDETI,DA TE SPRAVLJAJO S TIRA!!!Bodi ti tista,katera boš dala vedet kako in kaj!Saj veš več bab na kupu,večji kup dreka je!user posted image Ena sama nebi imela toliko poguma!Je pa res,da se za vsem tem skriva tudi lubosumje!Nekateri ljudje so žal pač takšni,da osrečujejo sami sebe,če drugega potonijo pod seboj!VELIKO POGUMA IN NE DAJ SE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2007 21:17:58   
karo22
mlada mamica ne vem od kod prihajaš, ampak kar si napisala se ENAKO dogaja tudi meni. tudi jaz delam (no, sem delala) v proizvodnji kjer se ni govorilo nič drugega kot kako je kateri oblečen, koliko denarja zasluži kako si lahko privošči to in ono.... v glavnem... brezveze. sedaj ko sem zanosila se mi prekine pogodba in mi je ne bodo več podaljšali... po eni strani mi je še kar na bad, po drugi strani pa sem vesela da se rešim teh opravljivcev.

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.5.2007 21:21:24   
Anonimen
No,v našem kolektivu smo samo ženske. Najbolj me moti to,da lažejo šefici,samo da bi me spravle v slabo luč. MI je zadnjič šefica rekla,da naj pazim kaj delam doma,da lahko dobim kontrolo. Da so me sosede (sodelavke) videle,da doma nosim hčerkico (stara je 13 mesecev) in da če sem na bolniški,ker ne smem dvigovati,naj se tega tudi doma držim. ME je kr šokirala izjava in sem ji  povedla,da to pa ne more držat,saj je res ne nosim (kdaj pa kdaj jo pa tudi moram dvignit).. In pol mi je kar zabrusila nazaj s kontrolo.

Ampak glede tega mi ne more nič,ker mi nobeden zdravnik ni nikamor napisal,da sem na bolniški,ker ne smem dvigovat stvari.

In to me najbolj moti, to izmišljevanje, natolcevanje,samo da bi me spravile v slabo luč.

Sicer pa še tako dober mesec,pa grem na porodniško.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2007 21:24:29   
Mlada mamica
KARO 22 sem iz Štajerskega konca!Seveda mi je žal za te mamice,ki so jih odpustili,ker vem kako bi bilo meni,je pa res,da v stanju pričakovanja novega družinskeg člana in sekiranje nikakor ne gresta skupaj,že zaradi drobcenega bitja,ki je v telesu!Mislim,res vem kako je če te zbadajo in se ti priviščijo nevoščljivci in opravljivci!Od kod si pa ti KARO22?

(odgovor članu karo22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.5.2007 21:30:47   
Mlada mamica
TEBI ANONIMNEŽ!!
Šefica ma otroka,da te potem takem ne razume?A si zaposlena za nedoločen čas?Če nebo bolje in se tej stvari nebo prišlo do dna,boš trpela in nehote bila v mislih non stop v tvoji službi,ne boš bila prisotna z tvojimi otroki,s časoma boš postajala živčna,slabe volje,bo najbolje da jih pošlješ k HUDIČU in najdeš žal novo službo,pri bolj prijaznih  sodelavcih in šefih!Čeprav vem,službo je težko najt,ampak kam boš pa prišla,če se boš ves dan živcirala kako bo v službi'Tudi porodniška bo hitro minla!!!Zanima pa me če ostale sodelavke nimajo otrok?In če jih imajo kako pa so one doživljale nosečnost in delo hkrati???

Neposredna povezava do sporočila: 16
17.5.2007 21:35:39   
Anonimen
Jaz jim pa ne bi dala kosti za glodati. Ne jim dajati tega veselja.
Pri nas je isto, pa bi me zdaj kar požrle, ker jim ne povem ničesar več, samo nujne stvari zdravje in podobno. Če bi jim povedala, da me to moti, bi bilo še slabše, ker če bi bile dovolj čustveno inteligentne ne bi niti do take situacije prišlo. Babe pač.

Ti se pa po nepotrebnem ne obremenjuj z radovednimi babami, naj te take stvari ne spravijo iz tira, ne igraj njihove igre in ne daj jim kar želijo.
Misli na svojo pikico in energijo raje porabi zase, ki jo še tako krvavo potrebuješ. Čuvaj svoj zaklad!

Veliko sreče in pridno božajte trebuščke!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Opravljive sodelavke
17.5.2007 21:40:41   
Anonimen
Ma ne se sekirat, dokler ti s svojim opravljanjem ne škodijo. Taki ljudje obstajajo povsod in s tem v prvi vrsti delajo slabo sebi; če drugega ne, tratijo svoj čas. Pa bolj kot se ti sekiraš, več veselja jim daš.

Ti raje uživaj v pričakovanju dojenčka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2007 21:42:47   
lemavrica
Ne sekiraj se zaradi trapastih sodelavk. Probaj preslišati govorice in kot ti je že ena svetovala prosi sodelavko naj ti ne prinaša govoric iz službe.
Žal se dostikrat zgodi da v pretežno ženskem kolektivu pride do takih glodanj in to je grozno. Sama sem bila že v podobni situaciji in vem da ni prijetno. Zato pa jest pravim da najboljši kolektiv je tisti kjer je malo žensk.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.5.2007 21:45:48   
karo22
sem iz koroškega konca.
drugače sem kar občutljiva oseba, ampak ravno zaradi moje pikice, ki je sedaj čisto odvisna od mene, se zaradi takih ne mislim sekirat, ker niso vredni. a ti še delaš v proizvodnji?

Neposredna povezava do sporočila: 20
17.5.2007 21:47:28   
žarnica
s

< Sporočilo je popravil žarnica -- 17.5.2007 21:48:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2007 21:49:53   
karo22
ne se sekiraj. kot je že nekdo napisal... UŽIVAJ V SVOJI NOSEČNOSTI! osredotoči se na dojenčka in na njegov razvoj. ne obremenjuj se s takimi stvarmi, ker boš drugače zamudila najlepše trenutke v življenju. nič ni lepšega, ko prvič začutiš svojo pikico pod srčkom.... ni pa lepo, če te ob tem mori še en kup opravljivih bab, ki ne znajo kaj drugega kot pa opravljati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.5.2007 21:51:10   
žarnica
ah,zdaj mi pa ni nič napisalo.
Sama sem na istem, delam v vrtcu, s 4 urno bolniško, enim otročkom doma in ZELO opravljivimi sodelavkami. KAj morem. NEkoga morajo opravljat. Ne bom se spuščala na njihov nivo.

Poskusi se distancirat od njih, z njimi izmenjat kar je nujnega, pa bo ta mesec hitro naokrog,potem boš pa uživala s pikico (oz.dvema).

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.5.2007 22:28:45   
Anonimen
O vem kako je to, poskusi vse to obrnit sebi v prid in se smej na njihov račun-pa jih bo minilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.5.2007 22:34:14   
Mlada mamica
odgovor tebi KARO 22!Jaz še delam v proizvodnji ja,kajti mene so vzeli za nedoločen čas!Zaradi "bab",pa se ne sekiram,ker se one lahko zase sekirajo,ker nimajo kaj druga za delat,kot pa gobce sukat!Najbolj pa mi je žalostno to,da obrekujejo takšne ženske,ki imajo doma svoje otroke!Jaz res ne razumem in se samo smejem takim ženskam....ŽALOOSSTTNNOOOOO!Samo to lahko rečem....NE SE TAKIM PUSTIT!!!!Pravica vedno zmaga!!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?