|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 11:54:05   
wawa
Želim se pred vsemi opravičiti naši zlati Nevi6 ker ji nisem poslala tistega kar sem ji obljubila. Ponavadi se ne obnašam tako, ampak v ponedeljek se je zgodilo nekaj zaradi česar nisem želela niti blizu RR-a, ugotovila sem da je en kreten (bližni sorodnik) vohunil za mano, nekako ugotovil da hodim na RR ter moj nik, ter kar je najhuje, se potem potrudil da je prebral verjetno vsa moja sporočila za nazaj potem me pa zaje.....:hudicek: z njimi in jih širil naokrog.........................

neva vem da to ni zadostno opravičilo, ampak prosim ne jezi se name!

P.S nika ne bom spremenila iz principa!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:13:53   
Anonimen
Ah dej no:love:sploh ni problema,sama po sebi vem,da se včasih kaj zalomi,pa ne moreš držat besede.
saj sem tudi jaz polomila,al bini sem obljubila zeleno gosenico za sina,pa jo bomo šele danes poslali:ups:še sreča,da je izgubljeno našla.
Nič hudga...:love:

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:28:38   
wawa
O hvala ti Neva......:love:

Zeleno gosenico:)- dobro se sliši, upam da bo prispela kmor je namenjena;)

LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:29:40   
Anonimen
Jest tudi,upam da ne bo splezala ven iz paketa:)-:)-

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:30:12   
Pupica
wawa se strinjam s tabo. Ne spremeni nika! Tut pri nas je ena :hudičevka: na morem drgač rečt vohunla pa hodila drek mešat sem na RR. Sem tut razmišljala o zamenjavi, pa sem tut na koncu ugotovila, da je to brez veze. Nej kar bere, pa se z glavo v zid zaletava, men dol maha:)-
Lahko pa ga mal za nos potegneš napiše kakšno strastno, grozljivo, lažnivo neresnico, pa nej se mu kar vsi smejejo k bo take okol govoril.

sicer pa si tule kaj več preberi:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=44568&idk=101

Ne daj se wawa!

Je pa ful pohvalno, da se takole opravičiš, sicer pa v nevo6 ne dvomim, da bi komu zamerla, vsaj pomoje deluje mi kot ena dobra duša;)

LP:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:33:15   
Anonimen
:)-:)-oja včasih znam bit pa tudi:hudicek:posebno v primerih,ko nekdo drug prag puca svojga ne vidi,takrat grizem:grrr:

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:35:57   
Pupica
oh neva6 sej to pa mislim da smo vsi taki a ne?
Še huj :hudicek: pa ratam če zvem da me je kdo opravljal ali hinavil...takrat pa :kuza: od mene:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:39:44   
Anonimen
Imam sosede ki več vejo o nas kot mi sami:zmeden::grrr:a blata okol lastne hiše in v njej na tone.
Kaj češ to jim je hrana ali kot dihat zrak..brez tega so nule...nepomembni,ker ne znajo nič pametnega v družbi povedat.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 12:50:17   
Pupica
Jah pri nas tut vidm da vsi vse o nas vedo, še več kot pa mi2 obadva skupaj:)-:)-
Ampak potem me vsake toliko časa kaka dobra duša poduči, da v sloveniji zaenkrat še vedno najbolje uspeva foušija. Katerakoli druga panoga bo šla cugrunt, samo ta ne:)-:)-:)-
Ej neva6 en dober nasvet sem včeri prebrala nekje na RR...nekako tkole gre...bodi še bolj srečna od njih pa naj se kar požrejo!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 13:03:02   
wawa
Ja sta čisto zadeli!!!!

Pred vrati svinarija posprevljajo pa drugje, jah saj tako je ponavadi.....

Pa saj pravim drage moje taki bi se ti morali smiliti, žalostno je takšno življnje da nimaš dovolj svojega pa zato hodiš na sosedovo.;);););)

Ma saj ne vem zakaj me je tako prizadelo, mogoče o zato ker sem o tem človeku večinoma imela slabo mnenje, pa sem samo sebe pripravila do tega, da sem mu zaradi družinskih razmerji dala sama pri sebi novo možnost in se do njega prijazno in prijateljsko obnašala. Pa se mi zadeva takole vrne....NAUK....nikoli več ne bom negirala svojega mnenja o ljudeh;););)

Jaz se sedaj odpravljam na morje za čez vikend, stran od vsega. Bodite pridne!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 13:23:26   
Anonimen
Lepo se imej!!!!:morje:

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 13:29:08   
muki1
Hmmm, kaj naj rečem.
Ko si enkrat na forumu in imaš dodano slikco otroka, pa še v albumih slikice si razpoznaven, ni več zasebnosti,nisi anonimen.Po moje se vsak za to zavestno odloča, se tega zaveda. Velikokrat se menimo brezvezne stvari, kar tako tja v en dan, če pride do kakšnih hudih problemov pa se po mojem itak tudi redne uporabnice prijavijo kot anonimne. Jaz nevem če me kdo špijunira, ampak tudi če me, kar naj, nič takega ne razglablam tukaj česar bi se sramovala. Pa še ful enih luštnih punc sem spoznala in do sedaj sem vedno dobila odgovore na vprašanja. Samo zaradi tega bloditi po forumih, ko enega špijuniraš- ADIJO PAMET. Ne sekiraj se in klinc ga gleda. Enkrat sem že uporabila stavek: ŽLAHTA STRGANA PLAHTA in še enkrat ga bom, pa če me kak sorodnik bere, naj se zamisli.
:zmeden2:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   opravičilo - Nevi6
24.6.2005 21:38:58   
Pupica
Lepo se mje, pa ne misli več na to.
Ja muki1, tut jaz se prijavim anonimno če želim kaj povedat, kar je pa prazen čvek, nej pa kr berejo, tisti ki imajo čas. Jaz ga niti nimam da bi hodila za nekom špijonirala, ga blatila, opravljala...hej saj imam svoj življenje. No če ga pa ne bi imela, pa tudi ne bi hotela v življenju nekoga drugega živet, razmišljat o njem, brat nejgove pisarije in čvekarije...sploh če bi bila fouš ... taki ljudje so zame sadisti. Mučit sebe in dušo adijo pamet!

:kuza:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......