|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opravičilo
11.3.2005 0:14:52   
india
Ja, tokrat z moje strani sledi ISKRENO OPRAVIČILO mojemu možu za vse,kar sem napisala v njegovo škodo in proti njemu kadarkoli in kateremkoli forumu, pa ob tem nisem omenila svojih slabosti, svojih živčnih izpadov in svijh negativnih stališč.
Žal mi je, ker sem s tem prizadela njega in s tem tudi najine otroke.
Upam, da bo to opravičilo sprejeto tako,kot je bilo mišljeno!

:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   opravičilo
11.3.2005 8:37:04   
Anonimen
Miška, lepo od tebe, in iskreno upam, da bo opravičilo našlo pot do moževega srca.

Se mi pa ob tem poraja komentar, ki sem ga že nekajkrat hotela napisati, namreč, ne razumem, zakaj do tega sploh mora priti. Namreč, na forumu smo punce zato, da si potožimo, se tolažimo, svetujemo... Prvo kot prvo - zakaj morate to kazati svojim možem? (ne leti nate, Miška, ti verjetno nisi, vsaj namerno ne). Govorim seveda o tistih možeh, ki tudi sami ne sodelujejo na forumu. Ker je že pred časom ena od nas imela doma hude težave zaradi tega, ker so njeni domači prebrali njene iskrenosti na forumu.

Ali pa možje to delajo na skrivaj?

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   opravičilo
11.3.2005 8:47:22   
Pajaca
Meta saj ni tu zakaj kazati možu, mami, prijateljici kar napišemo. Poglej večina vas ima ob imenu sliko svojega otroka, imate albume s slikami, pa na veliko se govori moj mali Lukec je pa naredil to in to, pa mu je moj Janez reku da ne sme.... torej 1+1= super vem kdo je to.... torej je tako kot povsod na internetu, kar napišeš bere celi svet. Torej če nekoga ful skritiziraš... zakaj ne bi nekdo zvedel in mu povedal. Pa še to... ali se vedno odjaviš ko greš z ringaraje... ker če se ne, lahko vsak ki uporablja računalnik za tabo ve kaj si napisala....

Tako da je potrebno premisliti kaj in kako napisati na forum. Ok dokler moj mali Mihec ne more kakat pa dobiva zobke pa kaj vem kaj.... je čisto vseeno kdo to ve. Ampak ko pa sumim da se Franci dobiva z drugo žensko ojoj to pa je že sočna informacija za škodoželjno sosedo.

Tako da včasih razumem vse nevpisane, ki napišejo svojo zgodbo in ne želijo da kdo ve kdo so..... zakaj pa ne.... a če bi namesto tokrat nevpisana napisala Špelca marelca, bi bilo pa vse kul???? Ena nova je napisala svojo zgodbo.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   opravičilo
11.3.2005 8:52:36   
lutka
SE strinjam s pajaco.
Internet je medij,ki je dostopen vsem,žal tudi takim,ki komaj čakajo,da izvejo kakšno sočno novico.(sploh če to osebo poznajo)

tudi jaz se ne bi prijavila,če bi imela kakšne probleme doma in bi rabila nasvet,nikoli ne veš kdo bere:zmeden:

Miška upam da se bo uredilo,pa saj imamo vsi napake....

lp:rozica::rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   opravičilo
11.3.2005 8:57:32   
kalimero
Se strinjam s Pajaco. Vsi radi pokačemo svoje otročke, ampak s tem tudi spustimo cel svet v svojo zasebnost. Sama tega ne želim in to je edini razlog, da slikic nimam zraven. Pa zaenkrat niti nisem kaj veliko pisala o svoji družini. Mogoče pa bom kdaj želela kaj pojamrat in bom to mirno počela pod svojim nickom.
Meni je ravno anonimnost všeč. ne bi se mi naprimer zdelo fer obesti slikic otroka in moža, potem pa pisati o tem, kako si z možem privoščiva popolno svobodo in take. Pa nimam nič proti niti ne moraliziram. Ampak to je stvar dveh in ne širše javnosti. Nočeš povedati pravega imena, tebe ni na nobeni sliki, da te ja ne bo nihče spoznal, istočasno pa izpostaviš celo svojo družino.
Se opravičujem Miški, ker sem malo zašla. Vse to res ne leti nanjo.
Miška, želim, da bi bilo tvoje opravičilo sprejeto in, da se vse uredi tako, da bo prav za vse.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   opravičilo
11.3.2005 9:15:09   
Tada
Ogromno ljudi pride na to spletno stran; se registrira in prečekira forum, albume,...... Eni samo zaradi firbca. Žal se najde mogoče kdo tak, ki te pozna,....,ki mu mogoče nisi pri srcu,......
In potem,.......

Se je pa na RR me med nekaterimi spletla zelo močna prijateljska vez:sloncek:; in tako tudi bolj iskrenejši odgovori, vprašanja, kazanje slikc svojih najdražjih,....... (jaz to popolno razumem). Vendar se moramo zavedati, da to lahko vidi in prebere vsak,......; zato pa jaz nimam albuma, ne šimfam tašče, moža,....(čeprav imam večkrat kakšen razlog);....če pa že raje napišem drug nick,........... KER NOČEM; DA NASTANEJO PROBLEMI in da kakšna meni nedraga:)- oseba prebere moje mojstovine.

Lp, :angel:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   opravičilo
11.3.2005 9:20:19   
ZARA
...oj vsem,tud jst se strinjam s Pajaco...nikol ne pisem na forumu zasebnih stvari ravno zaradi takih ljudi,ki samo gledajo kako skodovati drugim...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   opravičilo
11.3.2005 9:26:24   
Pupica
MISKA01 a bere forum?:ups:

No vsekkor upamo, da bo opravičilo sprejeto!

LP:rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   opravičilo
11.3.2005 9:42:18   
Annny
Nečesa ne razumem..če si takrat pisala po pravici in mislila resno- zakaj bi se opravičevala? To nasprotuje logiki. Če se boš opravičila- bo v tvojem srcu kaj drugače ali bo ostal dvom?

Želim ti veliko sreče in da bi se vse uredilo tako, kot si želiš

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   opravičilo
11.3.2005 10:50:37   
Gina
Vsi imamo take in drugačne dneve. Enkrat bolj svetlo enkrat bolj črno gledamo v svet.
Meni najlepša vrlina pa je odpuščanje, to da se ne obešamo na preteklost. Noben ni popoln, pa vsak naredi kdaj kakšno oslarijo. Mi vsi. Jaz verjamem, da se imate vi vsi radi in ti želim, da bi bil vsak dan tak lep in svetel.:):)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   opravičilo
11.3.2005 11:00:40   
Anonimen
Če drugega ne, Miška, hvala za tole temo, ki nam je nekaterim dala malo misliti. Saj jaz se tudi zadržujem, da bi pisala o zasebnosti, ampak včasih pač kaj uide. Tako gotovo tudi tebi, Miška. Pač nismo stroji, ampak ljudje, ki smo čustveni in včasih butne iz nas, preden dobro premislimo. Je pa hudo, če so s tem prizadeti naši domači, posebno otroci.
In tudi zato jaz v takih pimerih nimam čisto nič proti in razumem osebo, ki o osebnih stvareh piše neprijavljena. Saj tako skoraj mora biti.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   opravičilo
11.3.2005 11:12:43   
*HONEY*
Po takem hvala bogu,da vse kar ima moj opravit z računalnikom so igerce:zaspan:

Upam,Miška,da ti oprosti.

LP

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   opravičilo
11.3.2005 12:08:24   
Urška*
Držim pesti!:miska:

lp:)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   opravičilo
11.3.2005 16:18:20   
ajf
no, pa smo tam, da je prav, da je dovoljeno neprijavljenim tudi pisati in ne samo brati;

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   opravičilo
11.3.2005 18:02:24   
india
Drugega ne bom komentirala, le to, da ni prav, da ne- prijavljeni pišejo. Sicer pa, če znaš nekaj napisat in ugotoviš, da si naredil napako, zakaj se ne bi potem tudi opravičil, seveda,če prihaja opravičilo iz srca?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   opravičilo
11.3.2005 18:14:18   
Anonimen
Da se opravičiš, je prav, ne moreš pa vnaprej pričakovati, da bo opravičilo sprejeto. Lahko samo upaš, da bo. In vsaka mama bi naredila marsikaj, samo da ne bi prizadela svojih otrok, pa če tudi je tak tak "kriminal", kot je, če se na nekem forumu ne prijavi. Ali pa se prijavi pod drugim imenom.
Mislim, da se strinjamo, da je razlika med "neprijavljenimi", ki izlivajo svojo dušo tule med nas v upanju, da jim bo kdo ali samo prisluhnil, mogoče še kaj svetoval, in med tistimi "neprijavljenimi", ki se ne prijavijo iz čistega veselja provocirati. Takim pa tako ali tako ni treba odgovoriti.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   opravičilo
11.3.2005 19:19:49   
india
Točno tako, Splišni, se popolnoma strinjam s teboj!:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   opravičilo
11.3.2005 20:49:18   
Pupica
Splišni tole na koncu se pa čisto strinjam s tabo.

Potem je res na nas da same malo z trezno glavo premislimo, komu se splača pustit da nas sprovucira, ter kdo le želi naše razumevanje in besedo ali dve ali samo mnenje.

Sedaj sem tudi jaz za to da neregistrirani še naprej ostanejo med nami

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   opravičilo
11.3.2005 22:49:25   
Anonimen
Saj se jaz tudi s teboj Miška, ker vem, da si dobra oseba in odlična mamica svojim otrokom, ki jim želiš omogočiti srečno otroštvo. Lepo, da so take osebe med nami na tem krutem svetu.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   opravičilo
11.3.2005 23:17:25   
kalimero
Še vedno ne vidim razlike med prijavljenim in neprijavljenim? Kot prijavljena Kalimero sem ravno tako lahko žaljiva in nesramna, pa ne veš o meni čisto nič več kot prej.Sama se sicer držim tega, da ne delam drugim tega, kar ne želim, da drugi delajo meni, anonimnosti pa ne želim izrabljati za nesramnosti in žaljitve. Enim pa je to hobi. In med njimi so tudi taki, ki so enkrat prijavljeni in se od njih prijaznost kar cedi. Žal, verjemi, da je tako.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   opravičilo
13.3.2005 19:40:46   
Donja
Kalimero ima čisto prav. Tudi če kdo od prijavljenih hoče kaj žaljivo napisat, se konec koncev lahko še enkrat prijavi z drugim nickom. Res pa je tudi, da nas naše slikice zelo izdajajo. sicer pa tako kot pravijo, če hočeš kaj izvedet ali najti, boš to dobil.

Miška upam in želim ti, da se je uredilo in da je kaj bolje. Se še kaj bereva.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   opravičilo
14.3.2005 14:08:24   
lin
Miška01:bravo::bravo::bravo:
Ma veš kakšne smo ženske,ko smo razburjene ne mislimo z glavo in kr blebetamo tja v en dan.
Takole,ko imam jaz slab dan odprem računanik napišem dolg roman,da se "spraznim" in pol nakoncu preberem in že ko berem se mi zdi vse dosti manj hudo kot na začetku pol pa vse skupi zbrišem in se pol dosti bolje počutim in dosti krat še zraven nasmejem

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?