Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: opice - avstrijska korošk 5.4.2006 10:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
zgleda kul, a tvoji so opice tudi všeč? Moji nadvse, enkrat okoli pusta je videla v Sparu eno plastično masko opice (nikakvo) in oda takrat si tisto skoz na glavo natika, ko pa ji ne paše si pa da na vrh glave kot očala in vseskozi razglablja, da je pa ona opica Marta...
|
|
|
|
RE: opice - avstrijska korošk 5.4.2006 11:24:21
|
|
|
|
viv_
|
Ma ja... pa povsod vidi opice. Smo bili v cirkusu, je našim doma razlagala, da so bile opice, pa kaj so delale, pa jih sploh ni bilo... Zadnjič smo bili pri enih kolegih na vrtu, pa je mimo prišel konvoj 15 jezdecev na konjih. Doma je pa spet razlagala, da je videla opice... Nujno mormo na opice!
|
|
|
|
RE: opice - avstrijska korošk 6.4.2006 22:03:00
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem bila 2x. Tam nimajo samo opic, ampak tudi orle, kondorje in podobno. Ne vem pa, če je kaj sprememb v programu, saj veš, ptičja gripa in podobno. Drugače je pa tam prekrasno, imajo enega orla po imenu Rdeči Peter, ki živi na prostosti in kadarkoli ga pokličejo, ko je pač predstava, vedno prileti, zanimiv ambient, mogoče počakajte na toplejše vreme, lp!
|
|
|
|
RE: opice - avstrijska korošk 7.4.2006 10:02:59
|
|
|
|
viv_
|
Polona, a pa je res tko, da opice pridejo do tebe, pa jih lahk hraniš pa to? Ja, smo pa mislili mal počakat, še kakšen mesec...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?