Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
opica po kateri se riše (iz reklame) 21.12.2011 16:15:18
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Gotovo katera ve... moja ta velika je v reklami na TV videla plišasto opico, po kateri rišeš z nekim svinčnikom in pušča svetlobno oz. ne vem kako naj napišem fluoroscentno sled...zdaj si le to strašno želi, pa me zanima, če katera ve, kako se to kaj obnese v praksi, kje se kupi in koliko stane... igrač, ki nam obležijo v kotu imamo pa itak za izvoz... sem ji mislila kupit nekaj drugega, ampak zdaj ima res dve tako specifični želji, da je že pri babi, pri nas in pri moji mami napisala Božičku enake želje...pa nekje že morajo bot uslišane, a ne
|
|
RE: opica po kateri se riše (iz reklame) 21.12.2011 16:24:18
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Pred časom sem videla v Kiku, da je ena gospa pred mano kupila opico ali medveda- ne vem točno in so sprobavali če dela. Je pa bilo pred cca. 4 tedni. Cene se pa ne spomnim.
|
|
|
|
RE: opica po kateri se riše (iz reklame) 21.12.2011 17:44:07
|
|
|
|
SMT3
|
V Interšparu jo imajo
|
|
|
|
RE: opica po kateri se riše (iz reklame) 22.12.2011 7:30:19
|
|
|
|
ksenjak
|
Tudi Baby center.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?