pipika 13
|
No, da še jaz spregovorim o tej temi. Sem noseča 19 tednov in v četrtek sem imela operacijo kožne gube na anusu, torej neke vrste zunanji hemeroid. Danes je že 3 dan po operaciji in še vedno boli, pa tudi še vedno malce krvavim. Po potrebi na wcju je bolečina še hujša. S toaletnim papirjem ni možno obrisati, lahko na rano spustim samo curek mrzle vode, pa še takrat peče. Nič ne mažem, z nobenimi mazili, ne upam, da ne bi kaj okužila, ker sem enkrat po eni operaciji že dobila sepso. Moje bolečine so hude, ker ne smem uporabljat zaradi nosečnosti močnih analgetikov, razen Lekadol, ki pa je blažev žegen. Ostali, ki so bili isti dan oprerirani, so dobili Nalgesin tablete. Torej trpim bolečine. Bila sem operirana v Iatros kliniki v LJ, operirala me je dr. Rak. sama operacija nič posebnega, vendar potem ....... Če bi vedela, da bo tako bolelo se ne bi za operacijo odločila zdaj, med nosečnostjo, ko ne smem jemat sredstev proti bolečinam, ampak po porodu. Sama dohtarca, ki je vedela, da sem noseča, pa ni nič rekla, razen, da bomo pred porodom vse uštimali. Nič pa o bolečini. Zelo me je strah, da se kaj zagnoji, zakomplicira, ker potem bo za mojega doječka e huje. Če moram še na kak poseg, ali pa da dobim kake antibiotike. Trenutno sem malce slabe volje, v strahu in bolečinah.
|