Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 9:03:13
|
|
|
|
majrim
|
po moje je najbolje,da to opraviš sedaj...potem bodo dvojni "problemi" in bo verjetno malo težje pazit nase...vem,da ni prijetno,ampak v tvoje dobro in če ne škodi nič zarodku kar pogumno
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 9:25:13
|
|
|
|
madela
|
Če so ti zagotovili,da lokalna ne bo škodovala plodu,je res najbolje,da greš sedaj in se rešiš.
|
|
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 9:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
po moje je najbolje,da to opraviš sedaj...potem bodo dvojni "problemi" in bo verjetno malo težje pazit nase...vem,da ni prijetno,ampak v tvoje dobro in če ne škodi nič zarodku kar pogumno Se podpišem!
|
|
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 9:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstaja pa tudi takšen pas, ki je prav za kilo.....jaz ne vem, če bi se odločila za to. Ljudje s kilo živijo več let.....pa še potem se rada ponovi.....ne vem no.......odvisno kako hude so tvoje težave. Glede na to, da ti je doktorca dala čas, da se odločiš se mi zdi, da še ni ravno taka kriza.....ampak če pa pomisliš na porod, kjer se mučos potiska..... Mogoče pa je....ampak moraš imeti že pošteno vezo ali pa srečo, da rodiš s CR, takrat že tako imaš anastezijo in ti operirajo še to. Pred nekaj tedni so namreč tako operirali eno mamico.....poznam primer.
|
|
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 12:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Res težka odločitev, ampak jaz se verjetno vseeno ne bi odločila za operacijo med nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 13:48:00
|
|
|
|
katis
|
Jaz bi pa počakala. Če se ti že zdi, da ne do poroda, pa vsaj do nege 32-35.tedna. Ker tudi če takrat potem rodiš, sploh ni nobenih komplikacij več. Kaj pa, ali obstaja varianta, da ti naredijo carski rez in ob enme zrihtajo še kilo? Si na to mogoče že pomislila? Držim pesti, da se bo vse najbolje izteklo! LP
|
|
RE: operacija da ali ne-pomagajte 6.6.2007 14:06:50
|
|
|
|
Blejka26
|
problem je da si ne želim imeti carskega reza.Rada bi rodila naravno in šla čimprej domov zaradi moje 17-mesečne hčerke.Pri carskem rezu moraš biti v bolnici 6-7dni.že takoj ko sem zanosila je bila moja prva misel to,da bom morala biti par dni brez svoje pikice in to me psihira še sedaj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?