|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   operacija da ali ne-pomagajte
6.6.2007 8:59:28   
Blejka26
sem v 20tednu nosečnosti in enkrat sem že pisala,da imam kilo.V ponedeljek sem bila na pregledu na kirurgiji in mi je zdravnica rekla,da operirati jo bo treba,sama naj se pa odločim kdaj.Sedaj v nosečnosti ali potem po porodu oz.ko preneham z dojenjem.In to je sedaj zame zelo težka odločitev,kajti doma imam že 17mesečno hčerko.po operaciji grem še isti dan domov toda 2-3tedne ne smem dvigovati stvari,kaj šele moje hčerke.Tko da mislim da bi bilo bolje iti sedaj med nosečnostjo,kajti potem z dvema bi bilo težje.Sedaj bi moj lažje bil sam z enim otrokom kot potem z dvema..kaj vi mislite.kako bi se ve odločile...operirajo me lahko z lokalno anestezijo,samo pri tej anesteziji mi ne morejo zagotoviti,da ne boli..v vsakem primeru pa narkoza ni škodljiva za plod kar pa je najpomembnejše

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: operacija da ali ne-pomagajte
6.6.2007 9:03:13   
majrim
po moje je najbolje,da to opraviš sedaj...potem bodo dvojni "problemi" in bo verjetno malo težje pazit nase...vem,da ni prijetno,ampak v tvoje dobro in če ne škodi nič zarodku kar pogumnouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 9:25:13   
madela
Če so ti zagotovili,da lokalna ne bo škodovala plodu,je res najbolje,da greš sedaj in se rešiš.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 9:27:47   
Anonimen
po moje je najbolje,da to opraviš sedaj...potem bodo dvojni "problemi" in bo verjetno malo težje pazit nase...vem,da ni prijetno,ampak v tvoje dobro in če ne škodi nič zarodku kar pogumno

user posted image  Se podpišem!

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2007 9:44:40   
Anonimen
Obstaja pa tudi takšen pas, ki je prav za kilo.....jaz ne vem, če bi se odločila za to. Ljudje s kilo živijo več let.....pa še potem se rada ponovi.....ne vem no.......odvisno kako hude so tvoje težave. Glede na to, da ti je doktorca dala čas, da se odločiš se mi zdi, da še ni ravno taka kriza.....ampak če pa pomisliš na porod, kjer se mučos potiska.....user posted image
Mogoče pa je....ampak moraš imeti že pošteno vezo ali pa srečo, da rodiš s CR, takrat že tako imaš anastezijo in ti operirajo še to.
Pred nekaj tedni so namreč tako operirali eno mamico.....poznam primer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2007 12:29:12   
Anonimen
Res težka odločitev, ampak jaz se verjetno vseeno ne bi odločila za operacijo med nosečnostjo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2007 13:48:00   
katis
Jaz bi pa počakala.

Če se ti že zdi, da ne do poroda, pa vsaj do nege 32-35.tedna. Ker tudi če takrat potem rodiš, sploh ni nobenih komplikacij več.

Kaj pa, ali obstaja varianta, da ti naredijo carski rez in ob enme zrihtajo še kilo? Si na to mogoče že pomislila?

Držim pesti, da se bo vse najbolje izteklo!

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 14:06:50   
Blejka26
problem je da si ne želim imeti carskega reza.Rada bi rodila naravno in šla čimprej domov zaradi moje 17-mesečne hčerke.Pri carskem rezu moraš biti v bolnici 6-7dni.že takoj ko sem zanosila je bila moja prva misel to,da bom morala biti par dni brez svoje pikice in to me psihira še sedaj.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2007 15:20:28   
nemrak
user posted image user posted image ,
moja prijateljica je imela kilo samo v nosečnostiH.
Je G rekel, da je nosečniška kila in da po porodu izgine. Prav to se je tudi zgodilo. 2X je rodila naravno, drgič skoraj na WC, ko je imela klistir.
Držim pesti, za pravo odločitev!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?