|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   opečena ko prase
26.6.2007 7:38:01   
Anonimen
včeraj smo bli na bazenu in po hrbtu me je ožgalo ko ****. ne vem s čim nej namažem da bo nehal bolet..grrr..sam ne mi o jogurtih pisat k sem na šiht pa ne morm sedet z jogutrom na hrbtu :) ga pa jem :) če kej pomaga. sem mela pa namen med malco skočit v lekarno. kva nej kupim??!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: opečena ko prase
26.6.2007 7:41:38   
kofetek2010
kakšno žabo z Aloe Vera ali pa kar kremo za po sončenju z Aloe Vero in pantenolom user posted image  

drugič pa več mazat ali pa z majčko po bazenu paradirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 7:45:08   
AnBan
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

kakšno žabo z Aloe Vera 

kakšne sorte žaba pa je to...ha ha ha

kupi si kamagel, po moje pomaga...po službi naj te dragi pa le namaže z jogurtom, ker res pomaga

[

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 7:53:31   
Anuška79
Bepanthen losjon - mojemu zelo pomaga. 

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 7:53:53   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: AnBan

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

kakšno žabo z Aloe Vera 

kakšne sorte žaba pa je to...ha ha ha

kupi si kamagel, po moje pomaga...po službi naj te dragi pa le namaže z jogurtom, ker res pomaga

jogurt samo tisti trenutek ohladi, ko ga naneseš. ko pa se posuši je JOJ! ža zdrava pamet ti pove, kakšen je jogurt, če se nekje polije potem se pa začne sušiti. VLEČE GA SKUPAJ!
sam to ne probat. ti svetujem iz lastnih izkušenj. pomaga le kakšna krema iz aloe vere, kamagel, pa najbolje je, če je prej v hladilniku, da te res ohladi. pa če te kdo namaže ful prija, če te še piha zraven.
če te lahko potolažim imam trenutno isti problem kot ti. imam eno dobro mazilo od aloe vere. mislim, da sem ga kupila v dm.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 7:55:57   
CatJa
Hvala enako. Jaz sem opečena od prstov na nogi pa do vratu. Pa še po faci. Zvečer sem se namazala s šentjanževim oljem, ki sicer ne diši najlepše, je pa ful učinkovit pri opeklinah.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 7:55:58   
Anonimen
aha ..ok..sem se že doma mazala z gelom aloa vera od goldna k je drgač res dobr. sam klinc ga nimam s sabo. pa še zmanjkal mi ga bo glihakr. bom šla najt kako drugo žabo :P

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2007 7:57:11   
bini
a ti tud lara?? jest sm tud opečena, ampak jest sm mela dober namen - so me pridno mazali po vratu in do modrca, spodnji del hrbta smo pa vsi skup nekak pozabili in je čist rdeče barve user posted image  - zdej vsaj vem, da kreme res delujejo, ker zgornji del hrbta je lepo nežno rjave barve user posted image

glede mazila - mene je moj dragi namazal včeraj z riboderm kremo (ribja mast), sem jo imela za tamalga za ritko mazat in baje da je tud za opekline dobr, ti povem da sem čist dobr spala in tud dans ne peče več... za tiste, ki imate v glavi da ta krema blazno smrdi - meni se ne zdi in baje, da je bila pred leti res smrdeča, sedaj pa so to mal izboljšal... pa tud lima se tole skoraj nič, sam enga boš morala najti, da ti jo res fajn lepo razmaže po hrbtu. user posted image

Svet je lep!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2007 7:57:57   
Tanyka
Ribje mazilo-malo boč pač po ribah  smrdela, ampak res pomaga.user posted image user posted image Jaz imam to vedno doma

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2007 7:59:59   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: bini

glede mazila - mene je moj dragi namazal včeraj z riboderm kremo (ribja mast), sem jo imela za tamalga za ritko mazat in baje da je tud za opekline dobr, ti povem da sem čist dobr spala in tud dans ne peče več... za tiste, ki imate v glavi da ta krema blazno smrdi - meni se ne zdi in baje, da je bila pred leti res smrdeča, sedaj pa so to mal izboljšal... pa tud lima se tole skoraj nič, sam enga boš morala najti, da ti jo res fajn lepo razmaže po hrbtu. user posted image

user posted image user posted image
To sem misla tud jazuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2007 8:07:19   
solatja
ribje mazilo je zakon (čeprav je bil takrat, ko sem se nazadnje z njim mazala, še zelo smrdljiv user posted image user posted image )... drugo najboljša stvar pa je losjon od aloe vere, tud tist od sun mixa je ful dobr, sam ga je dost mal notr...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2007 8:12:30   
nanka
Jaz ti predlagam BEPANTHOL, kupi se v lekarni. Uporabljam ga že nekaj časa, tudi za otroke in je super, takoj pomaga in neha pečt.

Jaz sem se v soboto opekla z vrelo kavo, sem si zlila na bedro cel pisker sveže kuhane kave.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2007 8:12:37   
Anonimen
Jaz mam en aloe vera gel, ki ga hraniš v hladilniku. Hladi že, peče pa tud vseen. user posted image  Ribodermin je najbrž res najboljši, sam jaz se tega vonja po ribah pol nikakor ne znebim. Kot da bi se sredi ribje tržnice v sardelcah valjala. user posted image

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2007 8:32:16   
bini
hej hothien... me pa res zanima kje si to ribje mazilo kupila in kdaj, ker iz naše lekarne čist ZARES ne smrdi po ribah... al pa jest tko slabo voham user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 8:34:40   
Anonimen
Sedaj ma ribodermin kao vonj po vaniliji. Ampak jaz še vedno voham ribe, čeprav marsikdo reče, da ne voha več. ma nek specifičen vonj pa konec.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.6.2007 8:55:51   
total
Boge ste,to je menda hudo..user posted image ,drgač pa Kamagel zelo pomoaga.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2007 9:10:22   
Ancy
IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Jaz ti predlagam BEPANTHOL

Jaz tudi, lepo se namažeš, in potem te ta krema kar hladi in je res ful boljše.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2007 9:36:05   
facka
ko prideš domov, se namaži z navadnim jogurtom, ne diši glih lepo, deluje pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.6.2007 9:36:48   
facka
ups, nisem vidla, da je jogurt prepovedana temauser posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.6.2007 9:50:21   
blue sky
Gel aloe vera ali pa ribodermin.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.6.2007 12:49:27   
Sibil_
Ko prideš domov naj ti na hrbet dajo sredico paradižnikov, gor pa gaze.Zelo dobro deluje.

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2007 17:34:14   
pravljica
Berpanthen...za dnevno nego in blažje opekline...namaže se ful gladko, rahlo, potem ni nič mastno (se lahko takoj oblečeš), je brez vonja...ne pomaga pa v istem trenutku (hladit se je po mojih izkušnjah najbolje pod mlačnim tušem)...se pa koža prej "zaceli" in hitro neha bolet...pri sebi sem to lepo opazila, ker sem se sama mazala in se po sredini hrbta nisem dosegla...je bila že zvečer v postelji razlika, če sem ležala na hrbtu ali na trebuhu user posted image

mi imamo to vedno doma in na poti (prav tako bebanthen plus...za celjenje) user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.6.2007 19:44:45   
Anonimen
ribodermin.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.6.2007 20:08:09   
dory
jst sem prsla iz cateza k kuhan rak...pa se nisem soncla ampak zgleda v vodi me je zapekl k norca....takoj alergija, izpuscaji,srbel, pekl..lahko bi se praskala pa se nisem mogla k me je pekl..

uporabljala sem bepanthol in bepanthen plus....po treh dneh je moja koza spet kot od dojencka ritka,pa se barva je taprava :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.6.2007 20:14:09   
Anonimen
Šentjanževo olje je res čudežno, naslednji dan nisi več rdeč, ampak rjav. Preizkušeno. Menda pa je odičen tudi gel aloe vera, ampak mora bii 100% ali kako že. Čimveč % v glavnem.

Je pa mene letos na morju tudi ožgalo, pa me ni že toliko let, da ne pomnem.- Res pa, da sem se mazala, prej pa se nikoli nisem.user posted image

< Sporočilo je popravil Splišni -- 26.6.2007 20:17:19 >

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?