Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 12.5.2010 20:35:22
|
|
|
|
rija
|
Lahko že, vendar jaz prisegam na konkreten naprej zaprt sandal.
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 12.5.2010 20:47:00
|
|
|
|
tikatonka
|
Naš je imel crokse pri dveh letih je čisto lepo hodil v njih.
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 12.5.2010 21:34:37
|
|
|
|
2ursae
|
naš je imel pri dveh letih odprte prste in peto - je imal pa Geox model, ki je v prstih malo dvignjen navzgor in se otroček praktično ne more udarit. To se mi je zdela super rešitev, saj poleti zagovarjam minimalno obutev, da se nogca lepo prezrači.
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 13.5.2010 6:59:53
|
|
|
|
barni
|
Mi imamo oboje; tevice, ki so zelo odprte na vse strani in sandalce, ki so zadaj zaprta peta in spredaj tudi nekoliko prstki, vendar je še vedno dovolj luknjic (če je spredaj preveč zaprto, se mi zdi prevroč čevelj za poleti). Za v vrtec ji sigurno ne bom dala tevic, zato smo kupili še te sandalčke, ki smo jih v Massu dobili za zraven (2=3).
|
|
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 13.5.2010 8:32:53
|
|
|
|
honey
|
Naš je imel že pri 1 letu odprte sandale spredaj in zadaj. Pa ni bilo nikoli nobenih problemov z odrgnjenimi prstki, pa se pri babi čuva in imajo na dvorišču tlakovce in povsod asfalt. Tako da nisem nikoli kupovala zaprtih sandalov. Mogoče edino za prehod. Drugače pa je itak (še zmeraj) najraje bos. Lansko leto sem mu kupila 2 sandale - ene za doma in ene za na lepše in sem oboje pospravila skoraj nove Drugače pa ja, 2-letniki že lahko tečejo v crocsih - no, naš je.
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 13.5.2010 9:46:38
|
|
|
|
kajajaka
|
V crocsih je lani shodila in jih ima tudi sedaj! V njih lepo hodi, divja in bezlja V bistvu smo vsi v familiji "crocsmaniaki"
|
|
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 13.5.2010 10:28:33
|
|
|
|
Zofy
|
Naša 2 letnica ima crocse in odprte sandalčke kot so tevice. V corcsih je hodila že lani poleti, ko je imela 1 leto in 4 mesece in jih je imela pol še celo zimo namesto copat. Meni se tudi zdijo sandalci z zaprto peto malo prevroči za poletje. Sej pri 2 letih otrok že dobro hodi. Edino, če je res hud divjak, naj ima res raje spredaj zaprte, da si ne bo kakšnega nohta fardirbal. Sem še sama pred 7 leti šla ven žurat v tevah in sem prišla domov z napol počenim nohtom
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 13.5.2010 10:33:34
|
|
|
|
špelin@
|
Naš skoraj dveletnik bo nosil takšne:
|
|
|
|
RE: opanki z opetnikom ali brez za 2letnika? 13.5.2010 10:47:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni No meni se zdijo teli na sliki precej zaprti. So precej zaprti, ja. Ampak ima pa še ene (podedovane), ki so zelo odprti (samo trak zadaj in spredaj, ne znam drugače opisat) in bomo pač kombinirali te dvoje Vseeno se mi zdi, da se nogica poleti bolj zrači v takih sandalih, ki sem jih prilepila, kot pa v kakšnih supergicah.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?