Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: omakca zraven ribjih palčk 10.2.2009 12:59:53
|
|
|
|
Felicita
|
sicer se mi ne sanja kako jo delajo v vrtcu, ampak glavne sestavine za mojo omakco so - jogurt, kisla smetana, majoneza, svež peteršilj, kisle kumarice, trdo kuhano jajce, sol, poper, česen v prahu. zmešam po občutku (kumarice in jajce nasekljam čist na drobno) in je ful dobr... lahko tut spustiš majonezo ali kislo smetano.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: omakca zraven ribjih palčk 10.2.2009 14:59:14
|
|
|
|
mateyka
|
poper, česen v prahu. zmešam po občutku (kumarice in jajce nasekljam čist na drobno) in je ful dobr... lahko tut spustiš majonezo ali kislo smetano. kaj pa če bi poper tud spustila? ko je ravno za otroke
|
|
|
|
RE: omakca zraven ribjih palčk 10.2.2009 15:00:45
|
|
|
|
Felicita
|
lahko tut česen spustiš... lahko dodaš mal gorčice. lahko spustiš tut kumarce. različic je mnogo, sam mal domišljije je treba
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: omakca zraven ribjih palčk 10.2.2009 15:13:18
|
|
|
|
PIAF
|
Hvala, bom poskusila!
|
|
|
|
RE: omakca zraven ribjih palčk 13.2.2009 11:38:36
|
|
|
|
mateyka
|
hej PIAF, kaj pa če v vrtcu vprašaš kuharce? ker mi naročamo kosila iz vrtca za našega dedija in so ful prijazne in če vprašamo nam povejo recepte
|
|
|
|
RE: omakca zraven ribjih palčk 13.2.2009 11:42:43
|
|
|
|
Mišni
|
Lahko tudi na malo olja čisto počasi najprej malo zmehčaš zdenka sirček (čisto na malo imej prižgano, ker se hitro prismodi), nato pa zaliješ s sladko smetano ali pa kar mlekom. Samo če z mlekom, lahko da boš morala malo z moko zgostiti. Potem pa lahko tudi dodaš začimbe po želji. Drobnjak ali peteršilj sta fajn, že zaradi izgleda, pa nimata nekega blaznega okusa. Da se otrok navadi , da potem ne tuli, ko kje kaj mičkenega zelenega notri plava, kot se to večkrat zgodi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?