Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: olivno olje ter dodajanje materin.mleka 13.10.2005 14:25:07
|
|
|
|
tascha
|
Za olivno olje ti ne bi vedla povedat, ker ga na uporabljam - meni je zanič. ampak po moje je par kapljic ne bi škodilo. Pire pa jaz delam z navadnim mlekom + kisla smetana pa je čisto lepo sprejel ( je star 6 ,5 mesecev. Dajem mu pa že tudi skutke in sadne in navadne jogurte pa ni nobene reakcije.
|
|
|
|
RE: olivno olje ter dodajanje materin.mleka 16.10.2005 20:13:14
|
|
|
|
Mana
|
Meni so rekli, da edino maščobo, ki jo lahko je od začetka je olivno olje in tako sem tudi s tem začela. Do sedaj nobenih problemov, pa je na gosti hrani že 4 mes. Lp
|
|
|
|
RE: olivno olje ter dodajanje materin.mleka 18.10.2005 16:56:05
|
|
|
|
SU
|
Prebrala sem, da za "zabelo" lahko uporabiš olivno olje, margarino, ipd. samo, da ne pregrevat. Narediš npr. pire in daš mičkeno margarine in premešaš. Jaz naredim pire in uporabim za malega kar navadno mleko, ker ga dam itak samo eno mičkeno žličko. Če pa je pregosto, pa dam še malce svojega mleka.
|
|
|
|
RE: olivno olje ter dodajanje materin.mleka 20.10.2005 20:58:27
|
|
|
|
Lu
|
Meni je zdr. rekla, da se k hrani najprej doda olivno olje, če otrok še ne bo jedel probaj z žličko kisle smetane in če še to ne, pa posoli. No jaz sploh ne kompliciram in včasih tudi vse troje dobi skupaj.
|
|
RE: olivno olje ter dodajanje materin.mleka 21.10.2005 8:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Olivno olje je itak najbolj zdravo, tako da ga pomoje brez problemov uporabi. Pri kuhanju pa sem jaz od začetka uporabljala navadno mleko (kravje). Nikoli ni bilo nič narobe. Mislim da ti glede tega ni treba komplicirat. Čaw
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?