|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oligozoospermia
11.2.2010 18:40:58   
huda83
ojla!

No, na forumu sem nova ...
Z možem se eno leto trudiva ... lani je v prvo "ratalo", žal izvenmaternično ... potem ene 5 ciklov nisva nič, potem pa spet ... ker pa ni bilo nič, so meni pregledali hormone in moža dali na spermiogram ... pri meni načeloma vse ok, le rahlo povišan testosteron ampak baje ne za policistične ... sedaj čakam na M (mam že 3 dni rjav izcedek, drugega nič), da začnem jemati Klomifen.

Pri možu pa so na prvem spermiogramu ugotovili le premalo število živih, a še vedno nič ovirajočega ... vseeno je imel ponovni pregled in je izvid slabši ... in diagnoza oligozoospermia ... ima katera kakršne koli izkušnje in nasvete?

bodite lepe in vztrajne in čimprej user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oligozoospermia
12.4.2010 11:37:22   
T3JK4
Pozdravljena Huda83...

Upam, da ne boš huda... user posted image

Žal mi je, da so vama postavili diagnozo oligozoospermije...
Zanima me, kje sta opravljala spermiogram? Kdo vama ga je odčital? Kaj pa hormone so mu že izmerili?

LP

(odgovor članu huda83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2010 9:37:14   
trmica
Huda 83, tud midva imava podobno diagnozo (je še nekaj pred to besedo - je tako dolga da jo ne znam prebrat, kaj šele da bi si jo zapomnila) user posted image , rešitev naj bi bila ICSI. bila sva na spermiogramu pa pri Rešu v dravljah.
upam, da vama čimprej uspe user posted image

(odgovor članu T3JK4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2010 20:15:58   
huda83
Ojla!

No, po vseh pregledih, pogovorih, obupavanjih in popolnem vdanju v usodo ... se nama je v 4.ciklusu jemanja Klomifena pokazala user posted image

Zdej je 8.teden in čez 3 tedne imam prvi pregled ... upam, da bo vse ok ...

Spermiogram je delal v Slovenj Gradcu, tam so tudi napisali diagnozo. Ko je gledala izvid moja G, je rekla, da ni kaj posebnega in da še vedno je možnost za user posted image ... hormonov mu niso izmerili, so jih pa meni ...

sedaj držim pesti, da bo vse ok ... user posted image

(odgovor članu trmica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2010 10:36:46   
shyshy
Tudi me držimo pesti Huda!!! Čestitke user posted image

(odgovor članu huda83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2010 7:16:22   
huda83
No, pa smo spet pri user posted image ... V 9.tednu sem imela pregled in je bil plodek majhen, srček komaj viden. V 11. pa ... vsega konec ... Plodek občutno premajhen in srčka ni bilo več ...

Tako da ...

No, vso srečo meni in ostalim za nove user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?