Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: olajšava-vzdrževani člani 30.1.2012 10:09:30
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: *raci* Živjo, nekja me zanima. V letu 2010 je imel pod olajšavo hčerke moj mož. Letos oziroma 2011 bi jih dala jaz. Napišem obrazec samo jaz? DA Mora on kaj preklicat? NE Drži: da se bolj izplača, da jih da pod oljašavo tisti, ki ima višje dohodke? DA lep dan želim!
|
|
|
|
RE: olajšava-vzdrževani člani 30.1.2012 10:16:39
|
|
|
|
*raci*
|
hvala.
|
|
|
|
RE: olajšava-vzdrževani člani 30.1.2012 11:00:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *raci* Napišem obrazec samo jaz? Mora on kaj preklicat? Če jih je on uveljavljal že med letom pri plači (v 2011), potem mora oddat obrazec, kjer označi, da jih ne želi uveljavljati pri informativnem izračunu. Ker je v tem primeru služba poslala te podatke. V nasprotnem primeru bodo priznali vsakemu pol leta olajšav. Če v službi ni prijavil otrok kot vzdrževane člane, potem pa zdaj ne rabi narediti nič.
|
|
RE: olajšava-vzdrževani člani 30.1.2012 12:35:53
|
|
|
|
nananaja
|
Drži: da se bolj izplača, da jih da pod oljašavo tisti, ki ima višje dohodke? Tole le delno drži. Pri nas imam jaz višjo plačo, a ne toliko višjo, da bi v celoti olajšave uveljavljala jaz. Oba namreč plačujeva del dohodnine po 27% davčni stopnji, a nobeden ne toliko, da bi po odbitih celotnih olajšavah za otroke prišel do 27%. Jaz potem naredim izračun, da dodelim obe hčerki po mesecih 11-1, 10-2, 9-3, 8-4, 7-5, 6-6. Potem pa napišem tisto varianto, ki bo dala največji znesek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?