|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   okvir za očala
24.9.2007 13:28:25   
Anonimen
Danes si grem naročit okvir za očala, do sedaj sem imela očala brez okvirja user posted image  oz. leče. Dioptrija minus ena, minus 0.75, astigmatizem. Sem svetlolasa (podlaga mišje siva z srebrnimi prameni, modre oči) Kaj svetujete?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: okvir za očala
24.9.2007 13:31:53   
Anonimen
user posted image

evo me user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 14:12:35   
Anonimen
Poglej,najbolje je,da si pri optiku vzameš čas,se postaviš pred ogledalo in sprobavaš okvir za okvirom.Verjemi mi,da ko boš do pravega prišla boš to sama začutila.sicer pa so lušni taki,ki so sedaj v modi,z širokimi stranskimi pačkami,meni so strašno všeč,samo,da si jih nisem mogla privoščit,ker so čez 100 eurou.Glede na tvoje barve,pa bi ti(po mojem mnenju)odgovarjale temnejše barve okvirja,morda s kakšnim svetlejšim dodatkom za poživetje,naprimer zgorni ali spodnji rob okvirja posvetlen.Okvir ožji in podolgovat,mislim da pravokotne oblike.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 24.9.2007 14:13:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 14:16:18   
Anonimen
Poglej,najbolje je,da si pri optiku vzameš čas,se postaviš pred ogledalo in sprobavaš okvir za okvirom
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

hvala neva, da si mi vsaj ti odgovorila ... Veš kaj je meni problem (verjetno vsem , ki slabo vidimo) Kako hudiča naj vidim kako mi pristojijo očala, če ne vidim? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 14:17:50   
Strawberrie Cherrie
Adelaide, zato dam jaz leče goruser posted image user posted image

Drugače pa sem jaz tudi blondinka z zelo svetlimi očmi, trenutno aktualne pri meni so Max Mara očala, zelo močan črn pravokotni okvir. Me malo zresnijouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 14:19:02   
Anonimen
Drugače pa sem jaz tudi blondinka z zelo svetlimi očmi, trenutno aktualne pri meni so Max Mara očala, zelo močan črn pravokotni okvir. Me malo zresnijo
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Kaj lahko slikico, plizzzzzz. Lahko tudi na zs user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 14:26:13   
jerikou

Mogoče kaj takega.Očal je na tone različnih in res težka izbira. Tudi sama zmeraj znova tezko izberem.Pa skos bi imela nova. ...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 14:28:10   
Anonimen
jerikou , hvala, ta zadnja so mi všeč (tista na sredi so pa preveč prozorna, jaz sem ful bleda)

(odgovor članu jerikou)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 14:29:57   
Strawberrie Cherrie
Lahko.

tukaj

Malo jih na srebrno potegne, ker ima osvetljene konce okvirjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2007 14:36:32   
Felicity
Ojla, še ena z očali... sicer jih pa nosim smo za vozit... imam pa takšne s tanjšim okvirjem.

link - so tudi navadna očala, ne samo sončna.
http://www.style.it/cont/moda/accessori/lista_accessori.aspx?stagione=109&accessorio=172

Svetujem ti, da gre s tabo kakšna kolegica, ki ji zaupaš in ti zna svetovat.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2007 14:42:30   
jerikou
Se en link, sicer optika v Ljubljani no pa je veliko okvirejv gor pa malo prebrskaj...Sam mogoče ne pretiravaj s pretemnim-premočnim okvirjem,če si bleda,ker s temnim okvirjem rabis ponavadi še zelo močan makeup.Da ne bo na koncu tako, da bojo na tebi vidna samo očala in ne več tvoj obraz,bi bilo škoda.....

http://www.zajec-optika.si/index.php?show=ponudba_izdelkov_skupina&class=10

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2007 14:49:32   
Anonimen
Se mi zdi, da imaš malo vrdte oči, e ne?

Če je tako, po moje ne smeš imeti temnega okvirja. Raje malo svetlejšega, pa ne prav ostrega. Bolj nežnega.

(odgovor članu jerikou)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2007 14:55:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Se mi zdi, da imaš malo vrdte oči, e ne?

Če je tako, po moje ne smeš imeti temnega okvirja. Raje malo svetlejšega, pa ne prav ostrega. Bolj nežnega.

Niti ne tako vdrte, bolj majhne..če si ne dam pol kile maskare so oči skoraj nevidne (svetle trplanice)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2007 15:04:47   
Anonimen
Aja? No vidiš, na sliki čisto drugače izgleda. Si pa fletna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2007 19:04:48   
Anonimen
men se pa zdi da maš prenežen obraz za kake take močne temne plastične očale. jaz bi raje izbrala kak fleten kovinski okvir s tankimi linijami. se mi zdi da bi ti bolje pristajal

drgač pa v eni optiki pa ne vem keri te slikajo pa pol pogledaš keri okvirji ti tabolj pašejo. al pa vzem s sabo fotič pa desca pa nej te z vsakimi k jih boš probala slika, pol pa doma poglej fotke pa boš vidla kere so tabolš :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2007 19:07:17   
dory
zgoraj ti je ena prpela ocala...prvi model bi bil se najbolj pogojno ok...premasivne ocala za tvoj obraz ne bi sla dobro...se bols bi pa blo,ce probas lece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2007 19:42:12   
brina_3
Jaz mam točno takšen okvir kot ti je napisala LARA.
Če želiš ti lahko slikco pošljem na mailuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2007 21:05:22   
* Mateja *
Pejdi lepo v optiko, provaj VSE kar je trenutno in in naj ti kar optik svetuje. On ima polno izkušenj in takoj vidi če ti sedejo al ne! Lahko eventuelno vzameš koga s sabo, ampak ta že gleda kjera so lepa njemu. Štekaš? Meni je optik vse pomagu, je pa res da bi že mela nova, čeprav jih nimam niti eno leto. 

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2007 8:21:59   
Anonimen
hvala, vsem za nasvete. Očala so izbrana.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2007 20:54:49   
Anonimen
A res? Kakšna pa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2007 8:01:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

A res? Kakšna pa?

ko jih dobim jih poslikam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2007 12:30:56   
Anonimen
O.K.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!