|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrovke
9.10.2006 11:11:50   
Xandra1
Po branju postov imam občutek, da je ta mesec neverjetno veliko user posted image in tistih, ki se bodo mogoče (srčno upam, da ja!) pridružile klubu oktoberskih nosečnic user posted image
Bomo naredile konec oktobra statistiko user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oktobrovke
9.10.2006 11:43:41   
Klarita
Upam, da se pridružim, bi si za vedno zapomnila najlepši oktober! user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 11:49:01   
Taula
Fajn ideja. Dvomim da se pridružim seznamu, vendar upam da sem bom pa na naslednjega lahko vpisala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 11:55:01   
Xandra1
Dejmo se oktobrovke pofočkat user posted image da bo statistika lažja! Vse, ki boste pa na novo izvedele, pa kar po zaporedju user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo statistika konec meseca astronomsko visoka user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2006 12:23:13   
zrak
se pravi zanosila septembra, zvedla oktobra user posted image user posted image user posted image
a je kje kakšen seznam ali sem blond user posted image user posted image , no pa naj bo kakšna prijazna pa me uvrsti noter user posted image

srečno vsem user posted image , ki nam je ratalo, pa seveda tistim ki še upajo in se trudijo, da bi vam ratalo čimprej.

user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 13:06:40   
Xandra1
Nč seznama user posted image
na koncu bomo samo seštele vse tiste, ki so oktobra videle user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem jih podarjam ogromen šopek!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 13:54:03   
kamelca
Pozdravljene punce!

Še ena, ki je 03. oktobra zagledala user posted image user posted image . To je moja druga nosečnost in upam, da bo vse OK.

Redko se javljam na forum, vendar redno berem vaše poste in si z njimi pojasnim marsikatero vprašanje.

Lep dan!

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2006 14:22:04   
Taula
user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu kamelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2006 17:17:30   
ŠpelaP
Pozdravljene! Sicer bolj redko pišem, ampak bolj redno berem. No, pofočkam pa se verjetno ravno tako lahko, a ne?!
Torej, 2.10. sem zagledala zelo rahel user posted image (BCmini). Ker sem bila v dvomih, sem 6.10. naredila še CB, ki mi je pokazal ful lep user posted image .
Torej se vam pridružujem v klub. A ja še to. Zame bo to druga user posted image .
Upam, da se nam vsem dobro izteče. user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2006 8:34:12   
Xandra1
Kamelca in Špela user posted image user posted image
Ampak resnično vsaka odpre svoj novi post in sporoči čuuudddooovviiittooo novico user posted image
Dajmo se user posted image pofočkat - da se prepričamo, kako veliko nas je user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2006 12:05:03   
cocka
Živjo, da se tud jaz pofočkam, čeprav sem test naredila že 27.9., ampak do včeraj nisem vedela ali je vse O.K., ker sem imela že dve zaporedni zunajmaternični nosečnosti. Včeraj pa je G. na U.Z. videla mojo pikico in je rekla, da je vse v redu, torej se zdaj mirno pridružujem klubu oktobrovkuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , pozdravček vsem

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.10.2006 12:10:07   
Taula
V tretje gre rado..pri tebi se je to potrdilo. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2006 12:17:23   
tasi81
Upam da se bom tud jst lahko konec oktobra pofočkala. Držite pesti zame, jst jih pa za vasuser posted image . Čestitke vsem že pofočkanim.user posted image

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 8:20:05   
lunca2
Jaz sem včeraj naredila test, ker mi je user posted image zaostajala in test je pokazal, da sem user posted image . TAko da še ena oktobrovka večuser posted image .

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2006 10:40:35   
Nasy
jaz čakam še na potrditev tete Guser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?