|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 7:22:32   
Udb
Dobro jutro!!

Kako ste drage moje? Je že kaj novega? Meni se zdi, da mi trebušček vidno raste!! ;) Kaj še bo????? :)-:)-:)-

Drugače mi je pa spet malo slabo, ampak je za zdržat. Lačna kot volk! Pa zaspana nonstop!!

Sicer pa komaj čakam nuhalno, da najino bebico predstavim tudi bodočemu očku!!

Kako se kaj razumete na opremo za dojenčke? Jaz nimam pojma. Polno nekih majčk pa pleničk....sploh ne vem kje naj se začnem izobraževati!! ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 7:48:01   
Anonimen
jutro, novega ni nič, razen , da čakam 04.04, da grem na pregled....pridno jem, burek, solate na sto načinov...včeraj sem se spomnila, da so v mojem otroštvu obstajali eni bonboni, v oranžnem ovitku, mislim , da so bili rondo ali nekaj takega in sem zjutraj šla v dve trafiki vprašat , če jih imajo in so me samo debelo gledale...:)- Na opremo se kar razumem, saj imam dva nečaka in nečakinjo..tako, da za prvo silo bi se našla..Pozdravček

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 8:18:37   
Natka1
jutro,
kot se meni zdi, se do sedaj tisti najhujši slabosti uspela uiti. Samo občasno mi je bilo kratek čas.

Tudi meni se zdi, da trebušček počasi raste. A vidi se ne prav pretirano. Čisto malo, bolj to jaz vidim kot kdo drug.

Zaenkrat nisem pridobila še nobenega kg. Se mi pa zdi, da bo v prihodnje nekoliko drugače, saj me je začela popadati huda lakota.

Naslednji pregled imam šele 06.04., komaj čakam.

Pozdravček, Natka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 8:30:25   
pi
Meni trebušček kar fajn raste, sploh zvečer je kar precej viden.
Mislim da so najhujše slabosti mimo, vsaj upam, da so.
Zredila sem se za 2kg in upam da bo tako ostalo še vsaj nekaj tednov.
Naslednji pregled imam 01.04 - komaj čakam.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 8:52:50   
Joeline
Živjo

Vidim da ste vse vesele :nosecka: ! Ma lepo.

Js tudi čakam svoj prvi pregled in sicer 29.3. (počasi postajam že prau neučakana, kdaj bo ta dan). Drugači počutje je uredu razen da se mi zdi da me bo razneslo - zaradi tebuščka, ki se malo ma prou malo pozna. Slabosti?? moram rečt da jih ne poznam v taki obliki kot jih ve opisujete menji je blo en parkat mal slabo drugači pa nič posebnega. Edino kar se pozna je to da se mi vsak dan lušta sendvičeu ker jih prej sploh nisem marala.

Želim vam en prijeten dan

J. :kuza:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 10:32:45   
cmokec
Ojla,

Jaz imam pa že kar konkreten trebušček in ne oblečem skoraj nobenih hlač več. Tudi majčke se mi po trebuhu kar napnejo, tako, da nosim že nosečniške hlače za ven, doma pa se spravim v trenirko. Slabosti so zgleda minile in sem začela uživati. Imam pa +2kg. Pregled imam 30.3 in upam, da končno dobim materinsko knjižico.

LP cmokec

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 10:43:32   
pi
Cmokec kdaj pa imaš rok oz. koliko si noseča ?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 10:48:47   
muriel
zivijo vsem!

jaz pa imam jutri prvi pravi nosecniski pregled in me zanima, ali je kaj posebnega kar moram vprasati ali vedeti (o boleznih sem se ze pozanimala)?

na katere preglede pa se potem vzame dragega s seboj?

neizmerno mi tezi, ker nisem se nobenemu povedala in so situacije, ko bi kar mimogrede bleknila, ker to pretvarjanje me res utruja! zakaj ne pijes, zakaj prestavljas jesensko potovanje, zakaj nisi prisla na zur, zakaj imas jutri pregled, zakaj ne jes solate z vrta...?

razmisljam, da bi povedala cez 14 dni; torej v 10t - 11 t; mislim, da je ok?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 11:20:52   
Udb
muriel, za prvi pregled moraš vedeti samo družinsko zgodovino, pa svojo zgodovino!

Dragega lahko vzameš s sabo na preglede po 12.t - prej se namreč dela vaginalni UZ. Vsaj pri moji G je tako!

Jaz sem noseča 10t+4dni pa še nisem dostim povedala - saj bodo videli, ko bo buši! :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 11:45:21   
muriel
hvala udb!

saj v bistvu mi to ni slo; vaginalni UZ; ker si nisem mogla predstavljati, kam bi potem moj "perverznez" gledal?!:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 11:53:22   
Udb
Hahahha :)-:)-:)-, muriel - kako se bosta to pri porodu zmenila????

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 11:57:27   
bambi
Meni je pa bilo včeraj tako slabo, kot do sedaj še ne..... JEdla sem pire in špinačo ob 18.30 in ob 20.00 sem komaj prišla do WC, tako sem bruhala da me je postalo prav strah za :duda: in potem še enkrat.... Celo noč mi je bilo še slabo, zdaj je pa hvala bogu že malo bolje.....
Trebuh imam tudi jaz že kar viden, sicer še noben ne opazi, ker ga je čez dan bolj malo, zvečer pa kot da bi balon pojedla.....

Zdaj sem pa že zopet talo lačna, da se mi želodec kar krči, čeprav sem danes že pojedla 2 krožnika čokolina in 1 velik sendvič..... :zmeden::zmeden:

Bambi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 11:59:05   
Udb
bambi to ni še nič! Jaz sem pojedla: ob 5.30 kos kruha s pašteto, ob 8.30 rižoto in solato, mal prej pa kos kruha...trenutno jem jabolko!!!! :)- Lačna pa kot volk!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 12:40:17   
bambi
Njam njam njam, jaz pa dobim sedaj pire in čufte.... zdaj že 4. dan jem pire in kar jedla in jedla bi ga.....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 12:55:09   
Joeline
Joj puce jst se vam tudi pridružujem.

Sendvič sem že skonzumirala in zdej sm že spet lačna, še dobro da moram zdej na depilacijo da me bo mal minilo kaj bo pa pol kdo ve. Bom še mizo pojedla

papa J. :kuza:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 12:55:33   
muriel
pri porodu, po moje ne bo nasel eroticnih povezav (upam, no), ker bo verjetno zaposlen s sabo; da ne bo zlezel skup. verjetno bo mal pozornosti slo tudi na dojencka! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 14:17:19   
cmokec
Pi, sem v 10t, izračunan rok imam 21.10, vendar mi ga G. ni potrdil.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice - 8.
24.3.2005 14:43:22   
Katja6
Hojla!

Jaz imam pa PDP 28.9., ampak prvič se je bebici tako dobro godilo, da je za 6 dni podaljšala, tako da lahko pridem tud v vašo skupino.

Ja, hrana: normalno, da jem veliko, ampak sem že tud pred nosečnostjo, ker še vedno dojim mojo skoraj 2 letno pupiko in če ne ješ ni mleka.

Trebušček je pa tud že, drugič pravjo, da se itak prej pozna in se, čeprav še nisem javno oznanila, okrog mene - tisti "ta opokani" - že kar naglas pogovarjajo: "A je noseča?" In še vsak, ki gre mimo me tako odkrito pogleda naravnost v trebuh:nosecka:.

Uživajte :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?