|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
26.5.2005 8:28:11   
sandra25
Dobro jutro drage :nosecka:!

Ja kje pa ste, a ste že vse mahnile ven na sonček. Jaz pa moram v tej podstrešni pisarni čepeti vse tja do 15:00 ure.

Prosila bi vas za pomoč. Ali mogoče katera ve kako si pomagati, ko peče zgaga. Že tri dni zaporedoma me popoldan začne peči zgaga in zvečer je že skoraj neznosno. Ali mogoče pomaga kakšen čajček ali kaj podobnega, nad tabletami ravno nisem navdušena.

Moram vam tudi povedati, da sem danes noseča polnih 18 tednov pa še vedno ne čutim mojega :duda:. Nobenih mehurčkov, nobenih metuljčkov, ničesar, tako sem neučakana.

Lep dan vsem :nosecka: pa eno dobro :kava:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
26.5.2005 8:49:52   
žužu
meni za zgago najbolj pomaga mleko, ga imam kar na zalogi.
nič hudega, če še ne čutiš malega, nekatere ga začutijo šele po 22 tednu, tako da se nikar ne obremenjuj. verjemi, potem ko bo močno brcal, bo vse nadoknadil!

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
26.5.2005 8:54:35   
urbancek
Meni pomaga lahka radenska. Ce otroka se ne cutis ni nic narobe, saj ga v prvi nosecnosti lahko sele po 20 tednu.
Lp

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
26.5.2005 9:21:50   
žlička
hojla sandra, jaz bom jutri dopolnila 18 tednov in tudi se nic ne cutim, ni potrebno nobene panike delat, saj pravijo da se ga pri prvi nosecnosti zacuti kasneje, imava se vsaj 14 dni casa, mogoce pa celo prej9nebesa

glede zgage.....ne vem, jaz teh problemov zaenkrat se nimam, me je pa mučilo zaprtje.....mogoče bi ti pomagal donat

lp,

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
26.5.2005 9:22:13   
Udb
Dan! SOnček! na žalost ga gledam skozi okno pisarne!! ;)

Zgaga - ta nesrečnica!! Pomaga Donat, pa kakšno mleko (nekaterim ne). Pa čim manj slanega, sladkega, pekočega.... Zoprno ne ni kaj! Ampak bomo preživeli!! :)-

Moj :duda: je tak brcavček!!!! 9nebesa9nebesa9nebesa Včeraj zvečer je bil tako aktiven, da je bil moj :love: čisto blažen, ker je končno fajn čutil brcike pa tudi trebuščka sva gledala, kako se je premikal!! Tako sva se smejala, pa oba sva imela skoraj solzne očke!! ;) Res je lepo!!!

Komaj čakam 7.6., ko bom spet videla mojega pikca!!!

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
26.5.2005 9:33:37   
Tejčika
Pozdravček,

moj dojenček tudi pridno brca, jaz ga kar skoz cutim. ampak brce se na trebuscku nic ne opazijo in ati se ze prav pritozuje, ker jih ne more cutiti,....

tudi jaz imam probleme z zgago in vraževernice pravijo, da je to zato, ker dojencku laseki rastejo:-)))

pridne bodite

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice
26.5.2005 9:44:33   
t-soncek
Hojla!

Sočustvujem s tabo, saj moram biti tudi jaz v službi skoraj do 15.00 ure. Tudi jaz sem danes noseča polnih 18 tednov in zadnje dni že čutim metuljčke. Tudi ti jih boš kmalu.

LP

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice
26.5.2005 10:07:03   
soncek&luna
jutro punce, res je krasen dan danes in tudi naslednje dni bo:bravo::bravo:, ceprav moram delati do 16.ure:(.. kako pavzo na soncku si pa lahko privoscimo, no vsaj meni dovolijo daljso malico :ups:

moj:duda: brcika kar veselo...

problemov z zgago nimam (na sreco, upam da tudi vnaprej), imela sem samo z zaprtjem, samo smo to premagali...

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
26.5.2005 11:18:12   
sandra25
Punce hvala za nsvete !

Žlička in T-sonček, vidim , da smo enako dolgo noseče, kje pa bosta rodili. Jaz bom po vsej verjetnosti na Ptuju, čeprav še vedno razmišljam tudi o Murski Soboti.

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
26.5.2005 11:21:47   
t-soncek
sandra25, jaz bom rodila v Ljubljani, rok imam 26.10. Zanima me, kdaj boš začela hoditi v materinsko šolo? LP

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
26.5.2005 11:34:16   
Udb
Zanalašč ne bo nobena rodila v Nm, da mi bo dolgčas, ne?? :)-:)-:)-

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice
26.5.2005 11:42:23   
soncek&luna
pridi v lj ali pa v postojno (se razmisljam) :):):):),
jaz imam rok 21.10., ce bo polna luna zelo mocna pa mogoce dva dni prej (19.10. je polna luna):)-

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice
26.5.2005 12:16:59   
cmokec
Jaz imam tud rok 21.10, izračunan iz tabele. Bom pa imela polni penzion v KR. Za polno luno pa nisem vedla, soncek hvala.

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice
26.5.2005 12:26:10   
sandra25
T-soncek, jaz bom verjetno šla v materinsko šolo komaj septembra, saj se mi še junija zdi malo prezgodaj in bom do oktobra verjetno že vse pozabila. Čez poletje pa menda materinske šole ne potekajo, tako sem vsaj slišala, ampak se še moram pozanimat, tako da bom po vsej verjetnosti šla komaj v začetku septembra, pa tudi vroče več ne bo tako zelo.

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice
26.5.2005 12:36:33   
t-soncek
sandra 25, jaz grem v materinsko šolo avgusta. V Ljubljani poteka vsak mesec, julija in avgusta tudi, a zaradi dopustov samo v prvi polovici meseca (1.-15.8.).
LP

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice
26.5.2005 13:01:32   
kati1
ojla

jaz pa sem čutila,kot da bi ribica zaplavala pri 18. tednu (zdaj sem v 21. tednu), ampak tako rahlo in le enkrat, da je velika možnost da ne čutiš, če nisi v mirujočem položaju - nato pa 2 tedna nič, pol pa brce in dogajanje :bravo:

kar se pa zgage tiče (jaz sem imela probleme bolj zvečer), pa nisem jedla nobene težke hrane - le mleko, čokolino ipd. in nikar ležat vsaj 1/2 ure po jedi! Sploh pa mine :)

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice
26.5.2005 13:03:07   
žlička
moj PDP je 28.10.

sandra, jaz bom rodila v ljubljani, mat. šolo pa bom obiskovala v avgustu, zaradi septemberskega delavnika, za šolo še ne vem ali bom hodila v Lj. ali pa v Domžale, moram premisliti

res je, da v LJ. poteka tudi julija in avgusta

Udb, pridi v Ljubljano:)-

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice
26.5.2005 13:08:04   
Udb
Žlička si se kar hecaj!! ;) Saj mogoče me bo pa zagrabilo ko bom v Lj, potem se ne mislim v Nm vozit!! ;)

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktobrčice
26.5.2005 13:09:31   
kati1
rok 10.10.

menda priporočajo obisk mat. šole v sedmem mesecu (ker si še dost mobilna)

v Lj. se začne šola na 6.6., 4.7., 1.8., 5.9. in traja skoraj cel mesec

rodili bomo tud v LJ 9nebesa

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktobrčice
26.5.2005 14:32:56   
soncek&luna
oj, cmokec...mogoce se bova pa videli v kr...ce mi uspe se preselit tja in ce bo nuja pri porodu :)

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktobrčice
26.5.2005 18:08:05   
smrkec
Pozdravljene vse skupaj - malce pozno, pa vendarle.

Glede zgage, ki včasih tare nas nosečnice, lahko dodam le to, da meni dostikrat pomaga veliko vode in kakšen blag čaj (nesladkan).

Drugače pa sem tudi jaz že skoraj polnih 18 tednov noseča pa čutim svojega srčka le občasno (bolj v obliki valovanja kot pa kakšnih konkretnih brc), vendar mi je zdravnica ob zadnjem pregledu dejala, da bom verjetno čutila konkretnejše gibe šele tam od 20. tedna naprej.

lp vsem skupaj

(odgovor članu sandra25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?