|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
16.5.2005 11:20:12   
Udb
Čakam, pa čakam, ampak nazadnje sem kar ajz spet našo temo odprla!! ;) Kaj čmo - pač rabim malo čveka - ne morem samo delati!! ;)

Kako počutje? Jaz sem kar fajn, me pa mal matra nizek pritisk - se mi vrti in se čist švoh - nič ne morem naredit - med vsakim opravilom se moram iti uleči!! :)- Si predstavljate - v soboto sem delala solato za kosilo. Sem olupila kumaro....pa sem se šla vreči na kavč, sem narezala paradajz....pa spet ležanje...je trajalo več kot pol ure, da je bila solata narejena!! :)-:)-:)-:)- Torej pritisk imam čisto a nuli - 90/50 pa do 100/60. Kaj pomaga???? Kava mi ne!! Pa še zgaga me potem peče!

Buši....raste!!!!!!!!! Danes sem se zjutraj zbudila in sem se dotaknila buškota....kaj pa je ta bunka na meni!! :)-:)-:)-:)-:)- Kota da sploh ne bi vedela da sem noseča!!;)

:duda: se veselo premika po bušitu. Me tako lepo brca. Tudi moj :love: ga je začutil - ampak bolj slučajno, ker je večina brcik še prenežnih!! :love:

Moram reči, da sem že čisto raznežena in komaj čakam :duda:. Pa tudi komaj čakam, da se zaženem v trgovine in nakupim vse za prihod novega člana!! Kdaj ve nameravate po nakupih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
16.5.2005 11:28:55   
soncek&luna
ojla udb,
moji nakupi se bodo dogajali tam nekje julija
sem pa tudi jaz koncno zacutila:duda:, najprej samo :metulj:, zdaj cez vikend pa me je ze kar brcnil..
tudi meni busi raste, je ze kar lep ;)
moje pocutje pa je drugace se kar...z zdravjem nimam problemov, razen tega, da me je v soboto picil klop :(( in to direktno na busi se je zasidral...upam, da ne bo nic nevarnega...sem pa psihicno bolj na tleh kot ne..
zdaj si iscem novo stanovanje, ker v trenutnem ne morem imeti otrocicka (sem se vedno najemnik, da bi si lahko privoscila nakup, se lahko kar obrisem pod nosom :(()..
pa se moj :love: me je spravil v slabo voljo cez vikend...ufff, kdaj me bo pamet srecala in ga bom poslala nekam...
na sreco imam prijatelje, ki mi stojijo ob strani in me bodrijo :sloncek:...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 11:29:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
16.5.2005 11:32:48   
Udb
Ja, nalin - a ni to hecno - dolgo nič potem pa kar dve naenkrat!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 11:34:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
16.5.2005 11:35:47   
Udb
soncek, tudi ajz se pripravljam na šoping v julijo - ampak to je še tako DALEČ!!! ;) Sem neučakana kot vedno!! :)-

Glede klopa - kako hitro si ga pa odkrila?? Po moje ni panike, či si ga odkrila kmalu po tem, ko se je prisesal!

Misli pozitivno, ker negativne misli škodijo :duda:!! Vse se bo uredilo!! Še posebno, če imaš koga, ki ti lahko pomaga!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 11:36:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 11:39:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
16.5.2005 11:46:41   
soncek&luna
udb, julij je res se dalec...sem mislila prej, samo si moram najprej gnezdece za mojega:duda: poiskati...potem bom sele veselje do nakupov dobila...trenutno sem brez volje:zmeden:

klopa sem odkrila zvecer, ko sem se tusirala...nimam pojma kdaj se je :hudicek: prisesal..se se s tezavo sem ga odstranila
se pa trudim, da bi mislila pozitivno...vem da to skodi :duda:...vse bo drugace, ko se bom preselila...tukaj me vse prevec spominja na ":love:"

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
16.5.2005 11:47:48   
žužu
ojla:metulj:
pri nas je tudi vse v redu. trebušček raste in raste, pikeca že kar nekaj časa lepo čutim.
zdravje je v redu, le malce me včasih boli spodnji del trebuha, pa na wc kar naprej šibam. očitno se je že usidral na moj mehur9nebesa
komaj čakam, da bomo šli nakupovat, tudi jaz bi že kar šla. saj po moje bomo kmalu res šli. iz izkušenj vem, da je bolje malce prej imet ta glavno pripravljeno, na koncu res težko likaš in pereš in urejaš...
lepo se imejte prav vse

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
16.5.2005 11:54:35   
soncek&luna
udb, kako se doda countdown za :duda: v nicku.. jaz bi tut to imela :((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 11:57:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice
16.5.2005 12:00:29   
Udb
http://www.snugglepie.com/index.php

Ta je pa drugi.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice
16.5.2005 12:04:36   
soncek&luna
ratal :bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice
16.5.2005 12:11:58   
cmokec
Pri meni je tudi vse v redu. :bravo::bravo: G. mi je dal potrdilo za naslednje podaljšanje bolniške, bakterije v urinu smo sanirali, izcedek je pa ostal. :zmeden: Pikico že dolgo čutim, ampak intenzivnost brc je pa enaka. Komaj čaka, da bolje začutim našega sončka. Trebušček pa kar raste in raste. Ker sem imela zadnji UZ 5.4, upam, da bom pri naslednjem pregledu 8.6 spet videla pikico.

Opremo imam pa jaz še od Sare, samo kako oblekco bom dokupila. Edino previjano bom dala na novo preoblečt, ker je na šivih malo strgana.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice
16.5.2005 12:23:06   
soncek&luna
moj nasl. pregled pa je 24.5...tudi jaz upam, da bom videla :duda:
komaj cakam, da vidim, kaj bo...kdaj tocno se to sploh vidi :zmeden:
imate imena ze izbrana?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 12:25:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice
16.5.2005 12:26:46   
Udb
cmokec, imava pa čisto skupaj pregled!! ;) JAz ga imam 7.6.! In takrat mi bo delala morfologijo - upam da bo :duda: za stvar in bo pokazal ali bomo imeli punčko ali fantka!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktobrčice
16.5.2005 12:27:55   
Udb
soncek, spol se vidi na morfologiji, ki se jo dela med 20 in 24 tednom!

Imena...no ja, približno - Karolina in Marcel (ali Aleksander)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktobrčice
16.5.2005 12:28:11   
soncek&luna
tudi jaz sem 100%, da bo fantek :sloncek:.in ce bo, bo anej, puncka pa hmmm...ne vem se tocno...mogoce alina

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktobrčice
16.5.2005 12:29:53   
soncek&luna
ah potem pa se ne bomo nasl.teden videli kaj bo :((..upam vsaj, da mi bo G vsaj UZ naredil...rada bi spet videla srcka mojega

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 12:30:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   oktobrčice
16.5.2005 12:35:28   
Udb
soncek, boš kar lepo počakala, kot me vse čakamo!! ;) Ne bi bilo pravično, da bi ti prej vedela!!! :)-:)-:)- Saj bo!!! Sigurno boš slišala srčka. Men UZ ni delala - baje ne pripada!! :grrr:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktobrčice
16.5.2005 12:36:06   
Udb
nalin, pri nama je pa ravno obratno!! :love: je vseeno kako bo :duda: ime, meni je pa ful pomembno, da bo lepo ime!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   oktobrčice
16.5.2005 12:41:16   
soncek&luna
ja no:ups:, se nocem urivat... bom pa pocakala ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?