|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
21.3.2005 9:44:41   
pi
Kako kaj vaši trebuščki se že kaj poznajo. Jaz več ne morem skriti da sem noseča. Mož pravi da sta dva ker sem že tako debela.
Vam je še vedno slabo ? Meni je danes končno malo boljše, sem prvič po dolgem času normalno vstala.

Lp :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
21.3.2005 9:51:46   
NINA78
Pozdravljena PI.
Jaz pa se pritožujem, da kdaj mi bo kaj poznat in kdaj bom kaj čutila. Slabo mi ni nič. Trebuh pa se mi pozna isto kot v 9. tednu (takrat se mi je začelo poznat), ampak to lahko še vedno komot skrijem. Raje bi, da se mi kaj pozna. Sicer sem OK. Sedaj je minil moj 11T, pa tebi? LP, Nina.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
21.3.2005 9:59:21   
Made
Pozdravljene!
Sem v 11 tednu (10t in 4dni), pa se mi trebušček tudi ze kar pozna, a po mojem bolj zaradi velikega apetita...:)- Slabo mi ni več, samo občasno mi še kaj zasmrdi...
Druagce pa se dokaj dobro počutim, le utrujena sem hitreje.
Komaj pa čakam na nuhalno svetlino in naslednji pregled :sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
21.3.2005 11:00:10   
tannya
Zdravo!
No, tudi meni se že pozna trebušček, po moje zato, ker sem se zredila za 4 kile...
Sicer pa se že kakšen teden odlično počutim, ker mi ni več slabo.:bravo:
Glede hrane: okus se mi menja na tedne dni...tako, da sem zdaj iz obdobja pice prešla na obdobje sadja....upam, da se bodo tudi zato kile malo umirile:)

LP,Tanja, 12t3dni

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
21.3.2005 11:07:34   
žlička
hojla punce...........meni se tudi ne pozna od nosecnosti, sem se pa sigurno zredila ene 3 kg...groza, ce bo slo tako naprej....to pa vrjetno azto, ker skoz neki jem, ker potem slabost mine, bruham pa ne, vsaj nekaj,

drugace pa komaj cakam svoj prvi pregled in upam da bom9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa vam porocam v sredo

pa pa oktoberčice pa vsaki enga :angel: da nas cuva

ps: ne morem pa, da me nebi vsake toliko casa kaksna zlo misel obsla, sploh ce kaj preberem tukaj gor.....mejte se pupe

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
21.3.2005 11:10:06   
Sugy
Živijo!

Ima še katera ta teden nuhalno? Jaz jo imam danes - komaj čakam!!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice
21.3.2005 11:35:47   
bambi
Hej PI, a si dobila moje sporočilo???? Napisala sem ti ga, ko pa sem poslala je pa računalnik nekaj zaštekal.....

LP Bambi

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice
21.3.2005 11:47:57   
tannya
Hey Sugy, jaz imam nuhalno jutri, pri dr.Strah v LJ. Tudi jaz komaj čakam....

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
21.3.2005 12:37:33   
Udb
Dan!!!

Kako ste kaj?

Jaz sem ravno klicala h G - nisem slabokrvna, za toxo bodo pa izvidi v sredo!! :) Potem pa regerat - upam!!!!!

Slabo nič več - razen na trenutke!

Hlače so še OK - zredila se še nisem - no, ko sedim, me mal tiščijo! Kilaža ostaja ista!

Komaj čakam popoldanskega sončka...

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
21.3.2005 12:44:31   
Sugy
tannya, sej me, pa zgleda da smo isto noseče :)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
21.3.2005 13:22:46   
tannya
Kdaj pa imaš PDP Sugy? Jaz ga imam 1.10.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice
21.3.2005 13:34:55   
Sugy
hmmm, jest upam, da bom dons točno zvedla. Nazadnje mi je po UZ rekla, da 30.9. (ampak se še vedno k oktoberčicam štejem, dokler ne zvem za ziher ;) )

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
21.3.2005 13:42:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice
21.3.2005 14:09:39   
Majči
Pozdravljene, jaz ravno ne pašem med oktobrčice ampak med novemberčice - rok naj bi imela 3.11.
Sedaj sem v 7 tednu in 4 dnevi, res je začetek a verjetno je najbolj zoprn saj je z njim prisotna tudi slabost. Res, da je pri meni zdaj v drugi nosečnosti bolj umirjena, je pa vsekakor prisotna. Tudi jaz sem že imela UZ, pikica lepo raste - v petek je merila 9 mm.
Za zdaj se mi na kilah še nič ne pozna, malo več jem sadja in zelenjave, izogibam se stvarem ki redijo.....in upam, da ne pridobim fulllll kil. Pri prvi nosečnosti sem jih dobila 13 kg, iz porodnišnice prišla lažja za 8 kg. Ni bila neka groza!
Komaj čakam, da minejo tile trije mesci in da mi vsaj slabo ne bo več!
4.4. imam naslednji pregled, potem pa se že moram prijavit na nuhalno a ne?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice
21.3.2005 15:14:54   
pi
Bambi sem dobila tvoje sporočilo.
Bagi midvi pa imava na isti dan rok 26.10 a ne ?
Povejte kako prenašate slabosti v službi, vam je težko zdržati 8 ur ali pa ste na bolniškem. Jaz nočem na bolniško ker sem prvič bila doma in sem se zredila za 24 kg. Sicer pa glede na to da sem se že zdaj zredila, mislim da bom spet na iste. Upam le da bodo šli tako dol kot gor, vsaj prvič so šli.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
21.3.2005 15:51:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice
21.3.2005 20:40:49   
MojcaG
tudi jaz imam rok 26. oktobra!!!! :bravo:
in mi je slabo, bruham ne, tečna sem tudi, pa ogromno stvari mi smrdi. :)) utrujenost me pa počasi zapušča, aleluja.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!