|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:10:55   
Udb
Dan!!

Veste kaj jaz delam?? JEM!! ;) :)-:)-:)- To je najpomembnejše početje zadnje dni!!

Kako počutje??????? Meni ni več slabo!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo: Že 2. dan je dobro!! Ne morem verjeti! ;)

Jutri vidim svojega :duda:!!!!!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:14:29   
pi
Meni pa je danes spet slabo, pa še glava me grozno boli. Komaj čakam, da bodo slabosti in glavoboli mimo in da bom lahko uživala v nosečnosti.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:16:49   
Tejčika
jaz se super počutim, le na hrano non stop mislim,,....pa križ me tako boli...

joj ej, pa cele noči skoz hodim lulat! a ve tudi????

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:17:55   
pi
Punce do kdaj vam je bilo slabo in ste imele glavobole, do katerega tedna ?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:21:10   
Udb
pi. slabo mi je bilo do predvčerajšnjim - se prabi 12t in 3 dni! Glavobol je pa samo občasen - nič drugače kot pred nosečnostjo!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:21:39   
Udb
Tejčika, že kakšen teden hodim manj lulat, kot sem prej!! ;) Prej sem pa obvezno morala ponoči enkrat!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice-16.
8.4.2005 10:59:27   
srecka
Hoj, hoj!

Punce jaz se počutim res odlično! :bravo: Če mi ne bi počasi rasel trebušček, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Niti enkrat mi do sedaj ni bilo slabo, kaj šele da bi bruhala :). Veliko se rekreiram, res pa je, da hodim zgodaj spat in sem zjutraj spočita. Globoko upam, da bo tako tudi v prihodnje. Hrana? Nič se še nisem zredila...

Pridne bodite! 9nebesa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice-16.
8.4.2005 11:03:12   
MojcaG
hojla! jaz sem se ravno včeraj zjutraj pohvalila, da mi ni več slabo in rezultat je bil: da mi je bilo cel dan slabo in celo noč. celo noč sem bedela, pa ene petkrat šla lulat. danes pa bom kar stoje zaspala..:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice-16.
8.4.2005 11:03:26   
Anonimen
nič novega, jem, še vedno imam občasno neke krče (uffa, čakam, da gre ta 12 t mimo)in se pripravljam na strokovni izpit....

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice-16.
8.4.2005 11:28:42   
Natka1
Pri meni je stanje normalno. Nič posebnega. Slabo mi ni, pa mi niti zelo strašno ni bilo in upam, da mi tudi ne bo glede na to, da je najbolj kritično obdobje mimo. :bravo::bravo:

Občutim le v popoldanskih urah utrujenost. Ponavadi kakšne pol ure popoldne odležim. :zaspan:

Trebušček mi še ni skoraj nič zrastel, pridobila pa tudi nisem na teži, morda en zelo slab kilogram, ki izginja, ko se mi je prebava nekoliko nazaj uredila.

Sem kar zadovoljna. 9nebesa;)

Sicer pa imam v službi zelo veliko dela....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice-16.
8.4.2005 11:34:27   
miš_ka
OJLA!
da še jaz kakšno rečem, čeprav bolj berem.
zaradi slabosti, prehlada in pretirane utrujenosti sem na bolniški. imam čas da prebiram forum.
pa kakšno vprašanje postavim. a ste že šle na UZ, da so vam posneli na kaseto vaše pikice? kdaj se splača it, da se že nekaj vidi?
ko sem bila pri svojem G, sem ga tudi vprašala za NS, pa je naredil UZ in full dolgo gledal, bil resen in ... rekel da je NS vredu. kaj to pomeni???? nisem vedela, da to delajo kar v ambulanti.
lp, m 12t1d

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice-16.
8.4.2005 12:47:13   
Udb
Eja - kdaj imaš že ti (skleroza)? Upam da bova našle!! :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice-16.
8.4.2005 12:55:32   
bambi
Jooooj, meni je pa še vedno slabo in danes zjutraj sem skoraj bruhala... pa tudi me glava dosti boli..... pa lačna sem kot volk..... dobim zdaj papico :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz imam občaso še krče in ta presneti izcedek :((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice-16.
8.4.2005 12:56:35   
Udb
Eja, ja, midva imava 9.20 - verjetno se ne bomo videli. Ti pa želim lep ogled in vse dobro z :duda:!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice-16.
8.4.2005 12:57:04   
Udb
Bambi, potrpi še kakšen teden, potem bo pa bolje! Obljubim!! Pa dober tek!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice-16.
8.4.2005 12:59:49   
pi
Jaz pa sem tako :(:(:(, pravkar sem govorila z mojo G., zaradi glavobolov, rekla je da se s tem ni za igrat in da moram v ponedeljek priti v bolnico in da bom verjetno mogla ostati notri.
Mene je bolnice tako groza, pa najbolj me skrbi še ne tri letna hčerkica ki jo imam doma, saj še nikoli nisva bile čez noč narazen.
Najraje ne bi ostala notri, bojim se le če bom s tem škodila svoji :duda: v trebuščku.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice-16.
8.4.2005 13:01:22   
bambi
Ah, uboga PI, zakaj pa bi morala ostati noter???? A misliš da je to lahko nevarno???? Ne vem zakaj bi bilo???

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice-16.
8.4.2005 13:03:08   
pi
Rekla je da je lahko nevarno, ni pa mi nič povedala po telefonu, povedala je da se bova v ponedeljek vse zmenili.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?