|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
27.7.2005 12:44:49   
soncek&luna
oj :nosecka:,
se opravicujem, ker nisem vceraj nic odgovarjala :ups:...
danes ponoci sem slabo spala, pokonci sem ze od 4-ih:hudicek: in sem zdajle ze posteno :zaspan:... moj :duda: je zadnje tri dni zeloooooo aktiven...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
27.7.2005 13:00:43   
KIRA
živijo. moja bebica tudi, ampak že dalj čas. jaz še vedno trdim, da bo fantek, ker je tak fuzbaler, čeprav moj G pravi, da kaže na punčko. 9nebesa
sicer pa imam ta petek še en UZ, tako da bom videla oz. ne bom videla - saj mi itak ne bo pokazal monitorja. bom probala še enkrat potipat G, če mi pove, kaj bo...
sicer pa je to samo firbec. veselim se obojega: punčke itak, ker so tako cartkane, pa ful jim lahko oblekce kupuješ, fantka pa bi se tud veselila, že zato, da ne bomo same ženske pri hiši in bo ati imel svoj proti-pol.
LP

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
27.7.2005 13:15:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
27.7.2005 13:20:12   
soncek&luna
stanovanje sem dobila v kranju :bravo:... je enosobno in zelo cortkano.. edino kar ga moram opremiti :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
27.7.2005 13:43:32   
bebika
No dobrodošla sonček v Kranju :bravo: . Kje pa si? Bi se lahko kdaj na :kava: dobile.
Če bi po brcikah sklepala spol, pol je moja definitivno punčka, ker skoraj nič ne brca ampak samo zvečer malo zapleše po trebuščku :) .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
27.7.2005 13:49:37   
soncek&luna
oj, bebika, seveda bi se lahko dobile na kaksni :kava:.. takoj, ko uredim stanovanjce... itak se moram preselit do naslednjega vikenda, ker imam do takrat sklenjeno pogodbo z zdajsnjim stanovanjem

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.7.2005 13:53:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice
27.7.2005 13:57:07   
soncek&luna
najemnina je 200 EUR+stroski (seveda)... v stanovanju pa je samo kuhinja (prastrara, samo se jo bo dalo s samolepilnimi tapetami polepsat;) ) in stedilnik... ostalo: hladilnik, miza s stoli, pralni stroj ter omarice za sobo in predsobo pa manjka

Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
27.7.2005 14:31:29   
bebika
No sonček, ko boš gotova povej, pa se bomo dobile. A ti bo kdo pomagal, da se ne boš preveč matrala? Želim ti čim prejšnjo vselitev in da bosta s tvojim :duda: imela tukaj topel domek.
Lahko se bova tud skupej sprehajale z vozički :bravo::bravo::bravo: .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
27.7.2005 14:35:57   
soncek&luna
seveda bebika... iz katerega konca kr pa si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
27.7.2005 14:49:13   
bebika
Sem iz Zlatega Polja! Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 7:38:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice
28.7.2005 9:46:29   
soncek&luna
oj nalin...se vidi, da ti ni treba placevat najemnine :)- ...

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 12:37:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice
28.7.2005 13:20:49   
soncek&luna
tukaj v lj nisem dobila nic ceneje oz. vsaj za isto ceno... imam pa velik problem ves :((... VSI oz. vecina se raje odloci za drugega - tezko je dobit najemnisko stanovanje kot :nosecka: pa se samohranilka... tako, da tudi iz tega stalisca pac vzames tisto kar dobis...v lj pa se nisem naletela na stanovanje, ki bi bil cenejsi kot 60t, razen po vezah, katerih pa nimam :(

Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 13:31:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice
28.7.2005 14:00:26   
soncek&luna
sem tudi na to racunala in sem se prijavila na pomladanski razpis... kolikor vem bodo rezultati sele konec leta, stanovanja pa se bodo delila drugo leto :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 15:37:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?