|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
12.3.2005 13:07:23   
AKŠ
ojla dekleta....a je katera med vami, ki je iz okolice Zasavja in ima rok oktobra 2005?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
12.3.2005 13:42:23   
Natka1
Na tvoje vprašanje ti lahko jaz odgovorim pritrdilno!

Izpolnjujem oba tvoja navedena pogoja.

Natka

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
13.3.2005 9:32:54   
Udb
Jaz sicer izpolnjujem samo en razlog...ampak sem kar izkoristila temo!! ;)

Kako se počutite oktobrke??????? Jaz sem malo bolje, kar se tiče slabosti, čeprav me še vsak dan malo zvije - ni pa več tisto 24h/dan!! Še dobro!

Sem se poredila nazaj (tisto kar sem prejšnja dva tedna izgubila). Prsa so malo težja in bolj napeta - ne pa večja! Trebušček je velik vprašaj - ni ga videti, hlače me pa tiščijo!? ;)

Drugače pa komaj čakam sredo, ko imam pregled!!!!!!!!!

Kako ste ve?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
13.3.2005 11:49:16   
AKŠ
kako se počutim? Enkrat dobro enkrat slabo.....lehko tud čez cel dan (slabo mislim)

in kdaj imaš rok udb?

aja ko smo ravno pri naših trebuščkih....
brala sem, da začne trebuh rasti okoli četrtega meseca. Sama zase lahko trdim, da to kr nekako ne drži...moj je lepo napet in se ga že malo vidi...(je pa res, da sem od nekdaj imela široke boke in zelo ozek pas-sedaj ozkega pasa ni več, ampak sem videti takšna, kot bi že cel teden jedla samo fižol :zmeden: ) A je še katera takšna z podobnimi izkušnjami....al je ta rast res malo prehitra? Je pa moja G rekla, da se pa moja pikica razvija normalno in da je za svojo starost pravino velika.

Prsa so boleča in čvrsta, zrastla pa še niso - vsaj da bi jaz karkoli opazila.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
13.3.2005 11:55:39   
baguSka
AKŠ tvoj trebuščk je velk zato k je napihnjen in
ne zato ker v njem raste tvoja pikica.;)

Želim vam čimlepšo nosečnost.9nebesa

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
13.3.2005 12:40:08   
Natka1
Zase bi lahko rekla, da imam s to slabostjo še kar srečo, čeprav mi čisto miru tudi ne da.

Vsak dan se vsaj za nekaj časa pojavi.

Trebuščka pa še nimam, le nekoliko bolj napihnjen trebušček. Zvečer se bolj vidi, zjutraj pa ne. Zredila pa se še zaenkrat nisem.

Sem pa imela prejšnji torek pregled in moja :duda: lepo raste, tudi srček ji že bije.

Čim manj slabosti in čim uživajte v 9nebesa .

Natka

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice
14.3.2005 9:05:16   
Sugy
jest sem imela nekje od 7-9 tedna tolk napihnjen trebuh, da sem lahko samo ene hlače nosila. Potem pa je napihnjenost izginila. Kake 3 dni nazaj sem opazila, da je pa trebušček res mal začel rasti, ampak zanimivo: hlače pa lahko zdaj vse oblečem :)

Je pa krasen, vsak dan ga mal gledam ;);)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?