KIRA
|
živijo punce oz. mamice....9nebesa naj danes jaz začnem oz. poročam prva: sem KONČNO uspela prit na pregled :bravo:, seveda celo ceremonijo - tehtanje, merjenje pritiska, odvzem krvi in urina, pregled,... pol pa še na UZ, za katerega se je že mudilo, saj sm sedaj 23t in 1/7. v glavnem, da vam poročam: zredila se nisem nič - čeprav sem dosti boj ješča kot v prvi nosečnosti in včasih jem kot pujs, pritsk in kri sta v redu, urin tudi, UZ je potekal zelo lepo: vse je bp, sam vleklo se je spet cel dan... :)- je pa vsaj pri UZ lahko mož bil poleg, tako da si danes ni zastonj jemal dopusta. pa še tamalo je prinesl s sabo in je moj G končn enkrat lahko videl bebico v živo, ne samo na UZ, kot ponavadi. ima pač bolj redko priliko videt rezultate (otročke).9nebesa vsi rezultati pregleda in predvsem UZ so v mejah normale, bebica lepo rase in se razvija. obe sva zdravi in vzorni mamica in hči.... :bravo::bravo::)-:)-9nebesa9nebesa ja, prav ste prebrale. 9nebesa zdravniku sem sicer morala z jezika zvlečt, oz. kot bi se mož izrazil: v kolena vrtat, ampak sem ga uspela toliko nahecat, da je rekel, da zaenkrat kaže da bo punčka.:roza: hihi, vse se mi smeje:hudicek:. pa ne zato, ker bo punca, ker bi se fanta tudi veselila enako, ampak zato, ker je končno enkrat potekalo vse brez zapletov. :bravo: pa še mojega G sem uspela na finto dobit in smo zvedeli da bo punca. ponavadi namreč pravi, da se spol ne vidi, da bebica tako leži itd. sem že čula miljon izgovorov, pa druge mamice tudi, ki hodijo k njemu - smo dosti predebatrale o tem. no, danes se je pa meni posrečilo iz njega zvlečt nemogoče. :ups: upam, da ste tudi ve lepo in fajn danes in da tudi pri vas poteka vse tako ko treba. pa ne mislim na kilogramčke, ker nobeni ne škodi kakšen kilogramček več, ampak zdravje na splošno. pa da uživate v svoji nosečnosti in pridno cartate bebice. :rozica::rozica::rozica:
|