|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktoberčice
21.2.2005 11:00:23   
pi
Ste bile že na prvem pregledu. Jaz sem 16.2 ugotovila da sem noseča. Pregled pa imam komaj 8.3. Sem že tako nestrpna. Nimam nobenih :nosecka: znakov, razen mogoče malo napetih prsi. Strah me je da sploh nisem noseča. Po eni strani sem srečna da mi ni slabo, oz. da mi še ni slabo, po drugi strani pa bi bila vesela, bi vsaj vedela da sem noseča.
Imate tudi druge takšne občutke ?
Ste že bile na prvem pregledu ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktoberčice
21.2.2005 11:02:15   
Tejčika
Jaz sem v 8 tednu in imam jutri prvič pregled. Komaj že čakam, tako sem nestrpna!

Najbolj na svetu si želim, da bi bilo vse vredu!

drugače pa je meni samo rahlo slabo, pa lačna in žejna sem skoz, ampak ne morem ne jest pa ne pit!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktoberčice
21.2.2005 11:37:40   
Jančika_
Jaz sem imela že dva pregleda z UZ, ker po porodu še nisem imela M, ko sem zanosila in mi je tako določil PDP. Zdajle pa se spet spravljam na pregled, ker sem čez vikend imela en čuden rjav izcedek in se moram pridet pokazat. Uh, upam da je "samo" kako vnetje...

Pi, joj, nikar si ne želi slabosti, meni je bilo v prvi nosečnosti tako slabo, da sem se nekajkrat resno vprašala, če je vredno....:(. Ker to je taka slabost, ki se ne more primerjati z nobeno drugo, še pri migreni je bolje.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktoberčice
21.2.2005 11:43:35   
pi
Jančika, veš mogoče če kaj škodi plodu če vzameš tableto Relpax in pa Avamigra za migreno. Jaz še nisem vedela da sem noseča pa sem vzela ti dve tableti saj so moje migrene neznosne.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktoberčice
21.2.2005 11:49:42   
cmokec
Ojla, nosečke.
Jaz sem imela prvi regled že v 5t, naslednjega imam 2.3. v 7t. Slabo mi je čisto malo zjutraj. čez dan kar gre. Edino, kar je drugače, je želja po hrani. Jedla bi samo meso in solate, na tone. Dopoldne mi niti ne diši jest, bolj ko je pozna ura, bolj in več bi jedla.:)-:)-

Za tiste, ki že imate otročka. Kdaj povedati, da bo otroček dobil bratca ali sestrico. Pri nas vedo vsi razen tamale. Bojim se, da bo izvedela od koga drugega in bom zamudila njeno prvo reakcijo.

cmokec

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktoberčice
21.2.2005 12:02:35   
Tejčika
cmokec,...pa si imela v 5 tednu ultrazvok? kako pa se je videlo?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktoberčice
21.2.2005 12:04:09   
pi
Tudi jaz že imam hčeko, ki bo maja stara 3 leta. Ima katera izkušnje s tem kako in kdaj povedati otroku da bo dobil bratca ali sestrico.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktoberčice
21.2.2005 12:09:03   
cmokec
Tejčika, imela sem vaginalni UZ, ki je pokazal vrečko z rumenjakcem v velikosti 7 mm. S pregledi malo prehitevamo, ker sem se bala, da je zopet izvenmaternična. RTako, da me je novička, da se vidi v maternici razveselila skoraj bolj, kot plusek, ki sem ga videla na testerju.

cmokec

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktoberčice
21.2.2005 12:20:12   
kofetek2010
Moj je star 8 let in ni hotel slišat, da bi imel bratca ali sestrco. Na srečo ni bilo panike, ker sem morala najprej jaz izgubit strah pred ponovnim porodom, nato pa smo imeli kakšna 2 meseca pogovore in sva mu z možem povedala, da bomo dobili dojenčka (še delamo na tem). In njegova reakcija - da raje ne, ker on ni navajen :)- se je pa potem sčasoma sprijaznil, v knjigi sva pogledala kako bejbi nastane v trebuščku, morala sem dati obljubo, da bo njegova soba še zmeraj njegova in da bejbi ne bo imel njegovih igrač, skratka, da se za njega ne bo nič spremenilo (razen tega, da bo mami prej prihajala po njega v šolo :bravo: ).
Mislim, da je potrebno izbrati pogovor primeren otrokovi starosti, pa svaka svojega otroka najbolj pozna.

lp
jana73

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktoberčice
21.2.2005 15:50:59   
Janeja

Ko sva zvedela, da nama je tudi u drugo uspelo, je bil sin prvi, ki je izvedel, da bomo dobili dojenčka. Star je bil tri leta in je od prvega trenutka naprej navdušen. On je povedal tudi vsem ostalim.

Povedala sva mu, da ga zdaj mamica ne sme več dvigovat in nosit in sploh ne morem verjet kako vse razume. Brez problema se vse zmeniva. Vsak dan da "moj,moj" pa lubčka na trebušček. Komaj že čaka, da bo prišel dojenček.

Torej - otroku je, po mojem mnenju, pametno povedat čim prej. Tako lahko s pomočjo knjig sproti spremlja, kako njegov bratec ali sestrica raste u trebuščku.

LP
Janeja

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktoberčice
21.2.2005 16:05:40   
Jančika_
Pi, šele zdajle sem se lahko vsedla za kompjuter (ko sem prišla od G, se je mali drl ko sam vrag, ker ati nima zize, žlička pa ni veljala).

Po moje ne škodi, če vzameš čisto na začetku kako tako tableto. Sicer se jih naj ne bi jemalo, a jaz se zanašam na Pušenjaka, ki pravi, da če bi tako zgodaj kaj res prizadelo plod, bi prišlo do SS.

Jaz v tej nosečnosti res nisem jemala česa takega, ker še dojim in zato pazim, prvič pa sem pojdla nekaj Naprosynov in spila kar nekaj alkohola, ker pač nisem vedela, da sem noseča.:ups:

Sem pa tudi kokoš - čisto sem pozabila, da moram pri vsaki najmanjši krvavitvi takoj h G, ker sem rh- in moram dobit injekcijo. Jaz sem šla, ker me je pač malo skrbelo zaradi obarvane sluzi, to mi pa še na kraj pameti ni padlo:ups:. No, injekcjo sem dobila, z malim pa je tudi vse OK (ful lepo se ga je videlo na UZ, ni več taka brezoblična gmota, ampak ima že prav prepoznavno glavo in telo). Krvavela sem verjetno zaradi nastajanja posteljice, tako G.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktoberčice
21.2.2005 17:46:28   
Udb
Ojla soborke! ;)

Jaz sem od danes naprej na bolniški zaradi neznoste CELODNEVNE slabosti!!! Če bi bila samo jutranja, bi kar prenesla! To je pa res hudo!! :((

V 5.tednu sem imela pregled z vaginalnim UZ. Vse OK! Naslednji pregled imam 16.3., ko bom v 10.tednu! Komaj čakam, da se bo kaj več videlo! In bom vedela zaradi koga mi je slabo!!! :)-

Lepo se imejte, pa seaj se še slišimo!!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktoberčice
21.2.2005 23:16:03   
bobek05
Jaz sem v 22. tednu. 8.3. imam UZ. Če se bo dalo bom izvedela za otrokov spol. Pa še nekaj malega o nosečnosti. Meni se zdi, da je bilo šele včeraj, ko sem izvedela, da sem noseča... Zdaj pa sem že na kar dobri polovici.. Tako hitro mine...

Vso srečo vsem na UZ.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?